Wide Screen
Filmek

Néhány hónappal a James Bond 25 forgatása előtt új írót kapott a film

Alig pár hónap van hátra a James Bond 25 forgatásáig, azonban Scott Z. Burns személyében új forgatókönyvírót kapott a projekt.

Alig pár hónap van hátra a James Bond 25 forgatásáig, azonban Scott Z. Burns személyében új forgatókönyvírót kapott a projekt.

A stúdió néhány nappal korábban jelentette be, hogy kénytelenek eltolni a James Bond franchise huszonötödik részének bemutatóját, mivel a forgatás az eredeti tervekkel ellentétben csak késve kezdődik. A James Bond 25-öt a tervek szerint 2020. februárjában szerették volna bemutatni, azonban most visszasorolták 2020. áprilisára. Sokan csodálkoztak a késés okán, függetlenül attól, hogy egy jól átgondolt stratégiai húzásról vagy egy a produkció körül felmerült problémáról lehet szó.

Köszönhetően a The Playlist oldalnak, már tudjuk az igazságot, hogy a producerek és az MGM filmstúdió az elismert Scott Z. Burns forgatókönyvírót kérték fel, hogy sürgősen írja át a forgatókönyvet. Így már érthető, hogy miért tolták el hónapokkal a bemutatót, hiszen Burnsnek előbb a veteránoknak számító Neal Purvis és Robert Wade történetéből össze kell raknia a végsőt, amiből Cary Fukunaga elkészítheti a filmet. Burns korábban olyan filmeken dolgozott, mint A Bourne-ultimátum, de mostani szerepe sem új, hiszen a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet szkript átdolgozásában is fontos szerepet játszott.

A The Playlist továbbá felhívja a figyelmet arra is, hogy a James Bond 25 esetében Burns érkezése a teljes forgatókönyv átírását jelenti, ami akár még azt is eredményezheti, hogy Burns neve kerül a stáblista végén olvasható forgatókönyvíró posztjához.

Még több a témában...

Veszélyben a 007 Nincs idő meghalni bemutatója, 2021-re csúszik ez is?

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig elárulta, miért tartott olyan sokáig igent mondani az új James Bond-filmre

Kévés Bence Mihály

Billie Eilish elkészült a 007 Nincs idő meghalni főcímdalával

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat