Wide Screen
Image default
Filmek

Rami Malek lehet a James Bond 25 főgonosza

A legfrissebb hírek szerint a hétfőn megválasztott legjobb férfi főszereplő díjasa, Rami Malek lehet a James Bond 25 főellensége.

A legfrissebb hírek szerint a hétfőn megválasztott legjobb férfi főszereplő díjasa, Rami Malek lehet a James Bond 25 főellensége.

Miután hétfőn hajnalban kiosztották a 91. Oscar-gálán a díjakat, úgy tűnik, hogy a Bohém rapszódia után Rami Malek újabb nagy alkotásban kaphat főszerepet. A Collider beszámolója szerint a legjobb férfi színész kategóriában nyert Malek lehet a James Bond ellensége a Cary Joji Fukunaga filmjében. A lap úgy tudja, hogy még csak tárgyalnak a szerepről, de Maleknek áll a zászló, hogy szerepet kapjon egy 007-es filmben.

A Sony most azon dolgozik, hogy megtalálják a közös időpontot, ami mindenkinek jó lehet, hiszen Rami Malek visszatér a Mr. Robot utolsó évadában, azonban legkésőbb nyáron a James Bond 25 forgatását is el kell kezdeni, ha tartani szeretnék a jövőre kitűzött premiert, de úgy tűnik, hogy sikerül megtalálni a közös pontot naptárban. Bár épp a napokban jelentették be, hogy át kell írni a forgatókönyvet, de reméljük, hogy ez nem vezet további csúszáshoz.

Amennyiben Malek csatlakozását bejelentik, akkor olyan szereplőgárdával készül a film, mint Lea Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw, Ralph Fiennes és természetesen Daniel Craig, akinek ez lehet az utolsó 007-es küldetése. Craig utolsó nagy dobásra készül, hiszen a jubileumi James Bond-film után ő szögre akasztja az öltönyt, s elköszön szerepétől – hivatalosan még nem erősítették meg. Ezenkívül a Variety értesülései szerint Billy Magnussen (Maniac) lehet a stúdió egyik legjobb választása a CIA vezető operátorának.

A James Bond 25 bemutatója 2020. április 8-án lesz.

Rami Malek

Még több a témában...

Veszélyben a 007 Nincs idő meghalni bemutatója, 2021-re csúszik ez is?

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig nem fogja gyerekeire hagyni vagyonát

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig elárulta, valójában nem is James Bond akart lenni, hanem a DC vagy a Marvel szuperhőse

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat