Wide Screen
Image default
Filmek

Daniel Craig elárulta, miért tartott olyan sokáig igent mondani az új James Bond-filmre

Daniel Craig ősszel még utoljára visszatér James Bond szerepében, de miért tartott olyan sokáig elkészíteni a folytatást?

Daniel Craig ősszel még utoljára visszatér James Bond szerepében, de miért tartott olyan sokáig elkészíteni a folytatást?

A 007 Nincs idő meghalni előkészületese és forgatása sem történt zökkenőmentesen. Előbb kreatív különbség alakult ki a Danny Boyle rendező és Barbara Broccoli producer között, ami végül szakításhoz vezetett. Így egy rövid időre is, de alig néhány héttel a forgatás előtt rendező nélkül maradt a projekt. Majd Cary Fukunaga vállalta el a filmet, aki pedig pletykák szerint annyira belemerült a Red Dead Redemption 2 videojáték vadnyugati kalandjába, hogy még a forgatásokról is elkésett.

Majd ezek után Daniel Craig sérült le az egyik jelenet filmezése közben, így több hétre megint beszüntették a munkálatokat, ami akár a bemutatóra is veszélyes lehetett volna. Végül időben elkészültek, ám ennek ellenére mégis eltolták a bemutatót, háttérben ezúttal a koronavírus áll. A filmet csak novemberben fogják bemutatni, amivel kapcsolatban a napokban a főszereplőt alakító Daniel Craiget is kérdezték.

A GQ újságírói többnyire arra szerettek volna választ kapni, hogy mi tartott olyan sokáig, hogy elvállalja a szerepet, miért kellett csaknem 5 évet várni a Spectre után a jubileumi részre. Eredetileg a 2015-ben kijött 007 Spectre: A Fontom visszatér lett volna Craig utolsó 007-es szerepe, mert amikor a folytatásról kérdezték, a színész csak annyit felelt, hogy fizikailag nem érzi magát erősnek. Most pedig öt év szünet szünetre Craig csak annyit felelt:

Soha többet nem fogom eljátszani. Úgy voltam vele, hogy ’Ez a munka valóban megéri ezt, hogy átéljem az egész dolgot?’ És nem éreztem… Fizikailag nagyon gyenge voltam. Szóval egy újabb [James Bond] film készítésének lehetősége nem volt benne. És ezért tartott öt évbe összehozni.Daniel Craig

Craig többször is testi épségét tette kockára, mikor igent mondott a filmre. A Quantum csendje alatt például a karja sérült meg, a Skyfall közben lábsérülést szenvedett, de a legdurvább sérülését a Spectre alatt szenvedte el, amikor Craig kérésére Dave Bautista úgy eldobta, hogy csak térdmerevítővel tudta folytatni a munkát.

A jelenlegi információink szerint a 007 Nincs idő meghalni november 25-én kerülhet az amerikai mozikba.

Még több a témában...

Veszélyben a 007 Nincs idő meghalni bemutatója, 2021-re csúszik ez is?

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig nem fogja gyerekeire hagyni vagyonát

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig elárulta, valójában nem is James Bond akart lenni, hanem a DC vagy a Marvel szuperhőse

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat