James Bond

Daniel Craig elárulta, valójában nem is James Bond akart lenni, hanem a DC vagy a Marvel szuperhőse

Daniel Craig a 007 Nincs idő meghalni sztárja elárulta, hogy eredetileg nem is James Bond akart lenni, hanem a képregények egyik szuperhőse.

Daniel Craig a 007 Nincs idő meghalni sztárja elárulta, hogy eredetileg nem is James Bond akart lenni, hanem a képregények egyik szuperhőse.

Ki ne álmodott volna arról, hogy egyszer Pókember vagy Superman szerepében próbálja ki magát, és megmentse a világot. Így tett Daniel Craig is, aki évek óta egy másik hős szerepében látjuk a filmvásznon. A színész ötödik szereplésére készül a novemberrel elhalasztott 007 Nincs idő meghalni jubileumi James Bond-filmben.

A brit színész egy interjúban beismerte, hogy voltak olyan szuperhősök, akiket fiatalként nagyon szívesen megformált volna a filmvásznon, de lecsúszott már erről:

Az emberek mindig azt mondják nekem, hogy ’Gyerekként biztos arról álmodtál, hogy egyszer James Bondot alakítod majd’. A válaszom, hogy nem. Soha nem erről álmodtam. Olyan más dolgokról álmodtam, mint Superman, Pókember, a Láthatatlan ember, és még egy igazi cowboyról. De Bond nagyon sok volt, ami most ironikusnak tűnik.Daniel Craig

A cowboy szerepe végül is összejött neki, hiszen Jon Favreau rendezőtől a Cowboyok és űrlények alkotásban szerepet kapott, ám még nem láttuk szuperhős szerepben, de talán nem túl késő, még találhat szerepet. Craig ősszel búcsúzik a brit titkosszolgálat szerepétől, többet nem ölti magára a 007-es ügynök szmokingját. Craig rendkívül hálás, hogy anno esélyt kapott.

A legújabb Bond-filmet április elején mutatták volna be a mozikban, de a koronavírus-járvány miatt a Sony Pictures novemberre tolta a bemutatót, melyben ahogy már többször is leírtuk, Daniel Craig elköszön szerepétől, többet nem látjuk James Bondként.

Total
12
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora regény írója elmagyarázta, miért olyan fontos, hogy Rey a Skywalker nevet használja

Next Article

A Wide Screen is bekerült a huncritic adatbázisába

Related Posts