Wide Screen
Image default
Filmek

Daniel Craig elárulta, valójában nem is James Bond akart lenni, hanem a DC vagy a Marvel szuperhőse

Daniel Craig a 007 Nincs idő meghalni sztárja elárulta, hogy eredetileg nem is James Bond akart lenni, hanem a képregények egyik szuperhőse.

Daniel Craig a 007 Nincs idő meghalni sztárja elárulta, hogy eredetileg nem is James Bond akart lenni, hanem a képregények egyik szuperhőse.

Ki ne álmodott volna arról, hogy egyszer Pókember vagy Superman szerepében próbálja ki magát, és megmentse a világot. Így tett Daniel Craig is, aki évek óta egy másik hős szerepében látjuk a filmvásznon. A színész ötödik szereplésére készül a novemberrel elhalasztott 007 Nincs idő meghalni jubileumi James Bond-filmben.

A brit színész egy interjúban beismerte, hogy voltak olyan szuperhősök, akiket fiatalként nagyon szívesen megformált volna a filmvásznon, de lecsúszott már erről:

Az emberek mindig azt mondják nekem, hogy ’Gyerekként biztos arról álmodtál, hogy egyszer James Bondot alakítod majd’. A válaszom, hogy nem. Soha nem erről álmodtam. Olyan más dolgokról álmodtam, mint Superman, Pókember, a Láthatatlan ember, és még egy igazi cowboyról. De Bond nagyon sok volt, ami most ironikusnak tűnik.Daniel Craig

A cowboy szerepe végül is összejött neki, hiszen Jon Favreau rendezőtől a Cowboyok és űrlények alkotásban szerepet kapott, ám még nem láttuk szuperhős szerepben, de talán nem túl késő, még találhat szerepet. Craig ősszel búcsúzik a brit titkosszolgálat szerepétől, többet nem ölti magára a 007-es ügynök szmokingját. Craig rendkívül hálás, hogy anno esélyt kapott.

Elég szerencsés voltam, hogy az egyik legjobb szerepet kapjam a filmekben. Nem volt hátrány, hogy Bondot játszottam. Biztos vagyok benne, hogy szinte bármit el tudok játszani.
Daniel Craig

A legújabb Bond-filmet április elején mutatták volna be a mozikban, de a koronavírus-járvány miatt a Sony Pictures novemberre tolta a bemutatót, melyben ahogy már többször is leírtuk, Daniel Craig elköszön szerepétől, többet nem látjuk James Bondként.

Még több a témában...

Daniel Craig nem fogja gyerekeire hagyni vagyonát

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig elárulta, miért tartott olyan sokáig igent mondani az új James Bond-filmre

Kévés Bence Mihály

A koronavírus miatt csúszik a legújabb James Bond- film premierje

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat