Marvel Kapitány 2.

Brie Larson a Marvel Kapitány mellett nagyon szívesen lenne Samus Aran hős

Brie Larson a Nintendo hősét is életre keltené.

Az egykori Star Wars forgatókönyvíró, Gary Whitta az írás mellett új elfoglaltságot talált magának, s az Animal Talking című talk show házigazdája lett. A legutóbbi adás egyik vendége Brie Larson volt, aki Marvel Kapitány mellett a Nintendo Metroid-játék főhősét is nagyon szívesen életre keltené a filmvásznon. Mint kiderült a műsorból, Samus Aran nevét nem először hozzák összefüggésbe a színésznővel.

A koronavírus-járványnak köszönhetően az emberek világszerte új hobbijuknak hódolnak, beleértve a film- és televízió írókat is. Köztük Gary Whitta, akinek legismertebb műve alighanem a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet 2016-ból. Whitta az utóbbi időben YouTube-csatornát indított, akárcsak Brie Larson. Nem akármilyen műsorszámot talált ki magának Whitta, hiszen a Nintendo közkedvelt Animal Crossing videojátékán keresztül beszélgetnek a vendégekkel, legújabb vendége pedig a Marvel Kapitány főszereplője volt.

A beszélgetés alatt több ember is folyamatosan megjegyzéseket fűztek Larson és Samus hírekre. Samus a Nintendo széria főszereplője, aki először az 1986-os játékban jelent meg, aminek a végén kiderült, hogy a főszereplő valójában egy nő volt. Amikor Whitta ezekről a megjegyzésekről faggatta, Larson csak annyit mondott, hogy örömmel lenne Samus, és arra is fény derült, hogy az egész honnan indult.

Nagyon szeretnék az lenni. Samusnak öltöztem Halloween idején két éve… azt hiszem, hogy két évvel ezelőtt volt. Került a jelmez 20 dollárba, amit az Amazonról rendeltem. Olyan semmi volt, de annyira izgatott voltam miatta, hogy kiposztoltam egy képet is. Azt hiszem, hogy Instagramon van egy kép rólam a jelmezben, és ez valami olyanná alakult, hogy az emberek ájuldoztak rajta.Brie Larson

Eddig még nem hallottunk a Metroid adaptációról, de lehet, hogy éppen most keltette fel a Nintendo figyelmét. Azt viszont tudjuk, hogy Marvel Kapitánnyal legközelebb 2022. július 8-án találkozunk, bár ez még változhat a naptári felfordulás miatt. Teóriák szerint Carol Danvers a Marvel Moziverzum központi karaktere lesz a következő években, és már a Kevin Feige vezetésével készülő Star Wars-filmmel is összefüggésbe hozták, miután a színésznő többször is jedi jelmezbe öltözött.

Brie Larson
Total
9
Shares
Previous Article
Rogue

Megan Fox egy gyilkos oroszlánnal kerül összetűzésbe a Rogue első előzetesében

Next Article
Jurassic World

[SDCC 2020] A franchise legélethűbb dinoszauruszaival találkozhatunk majd a Jurassic World: Dominionban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!