Főoldal Előzetesek Nézd meg az MCU női szuperhőscsapatának, a Marvelek legújabb előzetesét magyarul
Előzetesek

Nézd meg az MCU női szuperhőscsapatának, a Marvelek legújabb előzetesét magyarul

A Marvelek második előzetese már magyar szinkronnal is elérhető.

307

Július végén mutatták be a 2019-es Marvel Kapitány folytatásának második nagy előzetesét. A filmben Brie Larson visszatér a rég látott Carol Danvers szerepében, míg Teyonah Parris és Iman Vellani karakterei most először debütálnak a filmvásznon, igaz Monica Rambeau és Ms. Marvel kalandjait már láttuk a Marvel Moziverzumban a Disney+-on futó sorozatokban.

A legújabb teaser bepillantást enged a Marvelek kalandjába, hogy mi vár a női vezetésű szuperhőscsapatra a folytatásban. Carol, Monica és Kamala kénytelenek összefogni, miután erejük összefonódik, és amikor csak használni szeretnék erejüket, mindig helyet cserélnek egymással. Jobban megnézhetjük Samuel L. Jackson visszatérését Nick Fury szerepében, valamint Zawe Ashton gonosztevőjét, Dar-Benn-t, aki több világ elpusztítására törekszik.

Parris először a WandaVízió című sorozatában tűnt fel, ahol Monica-t, Carol néhai barátnőjének, Maria Rambeau-nak (akit Lashana Lynch alakított a Marvel Kapitányban) a lányát játszotta. Vellani a Disney+ Ms. Marvel című sorozatában szerepelt Marvel Kapitány szuperrajongójaként, Kamalaként.

Marvelek a Marvel Moziverzum ötödik fázisának következő darabja, amely idén a csalódást keltő A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmmel indult, majd májusban A galaxis őrzői: 3. résszel folytatódott. A filmet eredetileg most mutatták volna be nyáron, ám a stúdió már korábban eltolta a premier napját, és talán az előzetes időzítése sem véletlen, hiszen most zajlik a San Diego-i Comic-Con.

Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány visszaszerezte személyazonosságát a zsarnoki kree-ktől és bosszút állt a Legfőbb Intelligencián. Ám a nem várt következmények az univerzum destabilizációjának terhét rótták Carol vállaira. Miután kötelességteljesítés közben egy kree forradalmárhoz köthető, rendellenes féreglyukba kerül, képességei összekeverednek a Jersey Cityben élő, Marvel Kapitány-rajongó Kamala Khan, azaz Ms. Marvel képességeivel, illetve Carol elhidegült unokahúga, az asztronauta Monica Rambeau kapitány képességeivel. A szokatlan hármasnak meg kell tanulnia csapatként dolgozni, hogy Marvelekként megmentsék a világegyetemet.

A film főszereplői Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton és Park Seo-joon. A rendező Nia DaCosta, a producer pedig Kevin Feige. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Mary Livanos és Matthew Jenkins executive producerek. A forgatókönyvet Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik és Zeb Wells írta.

Marvelek bemutatójára 2023. november 9-én kerül sor a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események