Főoldal Előzetesek A Marvelek új előzetesében összefognak az intergalaktikus szuperhősök, hogy megfékezzék az új gonosztevőt
Előzetesek

A Marvelek új előzetesében összefognak az intergalaktikus szuperhősök, hogy megfékezzék az új gonosztevőt

A Marvelek az űrben aprítják az ellent, befutott a film második nagy előzetese.

17

A Marvel Studios új előzetessel jelentkezett a 2019-es Marvel Kapitány folytatásához. A filmben Brie Larson visszatér a rég látott Carol Danvers szerepében, míg Teyonah Parris és Iman Vellani karakterei most először debütálnak a filmvásznon, igaz Monica Rambeau és Ms. Marvel kalandjait már láttuk a Marvel Moziverzumban a Disney+-on futó sorozatokban.

A film első trailerére építve a legújabb teaser bepillantást enged a Marvel-rajongóknak, hogy mi vár a női vezetésű szupercsapatra. Carol, Monica és Kamala kénytelenek összefogni, miután erejük összefonódik, és amikor csak használni szeretnék erejüket, mindig helyet cserélnek egymással. Jobban megnézhetjük Samuel L. Jackson visszatérését Nick Fury szerepében, valamint Zawe Ashton gonosztevőjét, Dar-Benn-t, aki több világ elpusztítására törekszik.

Parris először a WandaVízió című sorozatában tűnt fel, ahol Monica-t, Carol néhai barátnőjének, Maria Rambeau-nak (akit Lashana Lynch alakított a Marvel Kapitányban) a lányát játszotta. Vellani a Disney+ Ms. Marvel című sorozatában szerepelt Marvel Kapitány szuperrajongójaként, Kamalaként.

A Marvelek a Marvel Moziverzum ötödik fázisának következő darabja, amely idén a csalódást keltő A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmmel indult, majd májusban A galaxis őrzői: 3. résszel folytatódott. A filmet eredetileg most mutatták volna be nyáron, ám a stúdió már korábban eltolta a premier napját, és talán az előzetes időzítése sem véletlen, hiszen most zajlik a San Diego-i Comic-Con.

Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány visszaszerezte személyazonosságát a zsarnoki kree-ktől és bosszút állt a Legfőbb Intelligencián. Ám a nem várt következmények az univerzum destabilizációjának terhét rótták Carol vállaira. Miután kötelességteljesítés közben egy kree forradalmárhoz köthető, rendellenes féreglyukba kerül, képességei összekeverednek a Jersey Cityben élő, Marvel Kapitány-rajongó Kamala Khan, azaz Ms. Marvel képességeivel, illetve Carol elhidegült unokahúga, az asztronauta Monica Rambeau kapitány képességeivel. A szokatlan hármasnak meg kell tanulnia csapatként dolgozni, hogy Marvelekként megmentsék a világegyetemet.

A film főszereplői Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton és Park Seo-joon. A rendező Nia DaCosta, a producer pedig Kevin Feige. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Mary Livanos és Matthew Jenkins executive producerek. A forgatókönyvet Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik és Zeb Wells írta.

Marvelek bemutatójára 2023. november 9-én kerül sor a mozikban.

Marvelek

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...

Aquaman és az elveszett királyság
BREAKINGElőzetesek

Jason Momoa és Patrick Wilson Atlantisz megmentésére siet az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesében

Végre bemutatták az Aquaman és az elveszett királyság előzetesét, amitől leesett az...