Főoldal Filmek Brie Larson elárulta, hogy kit játszik a Halálos iramban 10. részében
Filmek

Brie Larson elárulta, hogy kit játszik a Halálos iramban 10. részében

Végre kiderült, melyik karaktert játssza Brie Larson, és ezen már meg sem lepődünk.

517
Halálos iramban 10.
Forrás: Universal Pictures

Brie Larson karakterének kilétét a Halálos iramban 10. részében eddig homály fedte; a neve – Tess – volt az egyetlen igazi részlet, amit azontúl elárultak, hogy szoros baráti kapcsolat fűzi a Vin Diesel által alakított Dominic Torettóhoz. Larson most azonban újabb részleteket árult el szerepéről.

https://youtu.be/87P8HYqmNNw

A Total Filmnek adott exkluzív interjújában az Oscar-díjas színésznő elárulta, hogy karaktere valójában a Kurt Russell által alakított Mr. Nobody lánya, egy kétes és titkos ügynök, aki az előző három filmben is feltűnt, és akit utoljára az előző filmben láthattunk egy visszaemlékezésben, amelyben Sung Kang által alakított Han Seoul-Oh-nak segített megrendezni a saját halálát.

Miután a Halálos iramban 9. elején elkapta Cipher-t (Charlize Theron), a Montecitóban lezuhanó repülőgépét mutatták, de a karakter sorsáról nem kaptak friss információt vagy megerősítést, hogy meghalt vagy mi történt vele. És mint tudjuk, ha nem mutatják a holttestet, akkor nincs kizárva semmi, bármi megtörténhet ebben a sorozatban, amire példát is láttunk a múltban.

Tess Mr. Nobody lánya. Gyakorlatilag ő az ügynökség, és egyfajta összekötőként működik bizonyos értelemben. Most, hogy az apja már nincs ott, nem ért egyet az ügynökség döntéseivel. Hisz az apja által létrehozott örökségben, ami Dom és a Toretto család mellett áll, és ezért harcol. Dom tudja, hogy a lánynak vág az esze, és határozottan tiszteletben tartja, hogy a lány mindent megtett azért, hogy beszéljen vele, és bizalmat akar építeni. Amit Tess-től kér, az egy teszt. Mintha egy lehetetlen feladat lenne, és amennyiben megcsinálja, akkor az egy életre szóló barátság kezdete.

Brie Larson

Tess személyiségéről is beszélt Larson, és azt is elárulta, hogy milyen jellemvonásokat látna szívesen ebben a családban: “azt mondanám, hogy Tess egy kicsit rejtélyes. Az ügynökség része, de emellett elszegődik, és inkább a családi oldal felé hajlik, de ez azt jelenti, hogy sokat kell bizonyítania” – fogalmazott a színésznő. “Amikor Dom egy lehetetlen feladattal bízza meg, ami sok gondolkodást és erőfeszítést igényel, és ráadásul saját magát is veszélynek teszi ki, nem kérdőjelezi meg. Szerintem ez mutatja meg, hogy ki ő, hogy hajlandó ilyen messzire elmenni. Belemegy a játékba, mert ugyanúgy meg akar felelni Dom családja előtt, ahogy az apja tette. És nagyon intelligens is. Tess jól játssza a játékot. Nem retten vissza saját küldetésétől sem, hogy azt tegye, amit a szíve mélyén helyesnek érez.”

A franchise tizedik részéhez kiadott szinopszis szerint: Kezdődik az út vége. A Halálos iramban saga tizedik része vezeti be a záró fejezeteit a mozitörténet egyik leghíresebb és legnépszerűbb sorozatának, mely a harmadik évtizedében jár, és még mindig jól tartja magát, ugyanazzal a szereplőgárdával, amelyikkel elindult. Dom Toretto (Vin Diesel) és családja számos lehetetlennek tűnő küldetésben bizonyult ravaszabbnak, higgadtabbnak és gyorsabbnak minden útjukba kerülő ellenségnél. Most minden eddiginél halálosabb veszéllyel kell szembenézniük: a múlt árnyékából rettenetes fenyegetés bújik elő, melyet a vérbosszú táplál, és az illető elszánt, hogy szétzúzza ezt a családot, és örökre tönkretegyen mindent – és mindenkit – akit Dom szeret. 2011-ben, az Ötödik sebességben Dom és csapata elkapta az aljas brazil drogbárót, Hernan Reyest, és lefejezte a birodalmát egy hídon, Rio De Janeiróban. Ám azt nem tudták, hogy Reyes fia, Dante (Jason Momoa, Aquaman) szemtanúja volt az egésznek, és az elmúlt 12 évet azzal töltötte, hogy tervet szőtt Dom kegyetlen megleckéztetésére. Dante ármánya szétszórja Dom családját a világ különböző pontjaira, Los Angelestől a római katakombákig, Brazíliától Londonig, Portugáliától az Antarktiszig. Új szövetségek köttetnek, és régi ellenségek bukkannak fel újra. Ám minden megváltozik, amikor Dom rájön, hogy nyolcéves fia (Leo Abelo Perry, Feketék fehéren) Dante bosszújának végső célpontja…

A Halálos iramban 10. részét 2023. május 18-án mutatják be a hazai mozikban.

Halálos iramban 10.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvelek
Filmkritikák

Marvelek kritika

A Marvelek menti meg a Marvel Moziverzumot?

Halálos iramban 10.
Filmek

A Halálos iramban 10. rajongói teóriája szerint Letty és Cipher már nem emberek, hanem kiborgok

A Halálos iramban következő nagy húzása a szuperkatonák lesznek? Többen is robotok...