Wide Screen
Image default
Filmek

Brie Larson Kevin Feige kiszemeltje az új Star Wars-film főszerepére?

Ha igazak a pletykák Kevin Feige új Star Wars-filmjéről, akkor a Marvel Kapitány főszereplője, Brie Larson vezető főszerepet tölt be az alkotásban.

Alig jelentették be, hogy a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige új megbízást kapott a Disneytől, egy új Star Wars-filmen kell Kathleen Kennedyvel dolgozni, de máris megjelentek az első hírek, hogy ki lehet annak az új filmnek a főszereplője. A Disney természetesen nem jelentett még be semmit az új projekttel kapcsolatban, de a rajongók kiszúrták, hogy a Star Wars Galaxy Edge megnyitóján a meghívottak között Brie Larson is szerepelt. Több se kellett a rajongóknak, máris szóba hozták Kevin Feige leendő új Star Wars-filmjének főszerepével.

Semmi konkrétumot nem árultak el a franchise jövőjéről, sötétben tapogatózunk a Star Wars: Skywalker kora után, hiszen a IX. résszel a történet a végéhez ér, és új fejezet kezdődik a messzi-messzi galaxisban. A Marvel Kapitány főszereplője nem titkolta eddig sem, hogy nagy rajongója a képregényeknek, így elképzelhető, hogy pusztán rajongásból vett részt a park ünnepélyes megnyitóján, de azon sem lepődnénk meg, ha a Marvel Moziverzum mellett egy másik univerzumban is kipróbálná magát.

A hír hallatán elözönlötték a rajongói megjegyzések a Twittert, vannak a Brie Larson rajongók, akik egyenesen odáig vannak az ötlettől, míg a kritizálók szerint legfeljebb „egy rohamosztagos” szerepébe illik bele a Marvel Moziverzum új felfedezettje.

Nyilvánvalóan még korai bármit is leszögezni, de a reggeli bejelentés után egy forrás megjegyezte, hogy tudomásuk szerint Feigenek már konkrét elképzelése van a filmről, és már a főszereplőt is megtalálta, ám ezen túlmenően semmilyen részletet nem osztottak meg a filmről. Ezek pusztán találgatások, de még Keanu Reeves neve is szóba jöhet, akit korábban az Örökkévalók kapcsán hoztak szóba.

Kevin Feige Brie Larson

Még több a témában...

Leleplezték az Obi-Wan Kenobi és a Cassian Andor Disney+ sorozatok megjelenését?

Kévés Bence Mihály

Dave Filoni A klónok háborúja egy újabb karakterére utalt, aki visszatérhet a The Mandalorian-sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Mi a Marvel Studios titka, hogyan készül egy Marvel-film forgatókönyve?

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat