Brie Larson

Brie Larson Kevin Feige kiszemeltje az új Star Wars-film főszerepére?

Ha igazak a pletykák Kevin Feige új Star Wars-filmjéről, akkor a Marvel Kapitány főszereplője, Brie Larson vezető főszerepet tölt be az alkotásban.

Ha igazak a pletykák Kevin Feige új Star Wars-filmjéről, akkor a Marvel Kapitány főszereplője, Brie Larson vezető főszerepet tölt be az alkotásban.

Alig jelentették be, hogy a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige új megbízást kapott a Disneytől, egy új Star Wars-filmen kell Kathleen Kennedyvel dolgozni, de máris megjelentek az első hírek, hogy ki lehet annak az új filmnek a főszereplője. A Disney természetesen nem jelentett még be semmit az új projekttel kapcsolatban, de a rajongók kiszúrták, hogy a Star Wars Galaxy Edge megnyitóján a meghívottak között Brie Larson is szerepelt. Több se kellett a rajongóknak, máris szóba hozták Kevin Feige leendő új Star Wars-filmjének főszerepével. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Semmi konkrétumot nem árultak el a franchise jövőjéről, sötétben tapogatózunk a Star Wars: Skywalker kora után, hiszen a IX. résszel a történet a végéhez ér, és új fejezet kezdődik a messzi-messzi galaxisban. A Marvel Kapitány főszereplője nem titkolta eddig sem, hogy nagy rajongója a képregényeknek, így elképzelhető, hogy pusztán rajongásból vett részt a park ünnepélyes megnyitóján, de azon sem lepődnénk meg, ha a Marvel Moziverzum mellett egy másik univerzumban is kipróbálná magát.

A hír hallatán elözönlötték a rajongói megjegyzések a Twittert, vannak a Brie Larson rajongók, akik egyenesen odáig vannak az ötlettől, míg a kritizálók szerint legfeljebb „egy rohamosztagos” szerepébe illik bele a Marvel Moziverzum új felfedezettje.

Nyilvánvalóan még korai bármit is leszögezni, de a reggeli bejelentés után egy forrás megjegyezte, hogy tudomásuk szerint Feigenek már konkrét elképzelése van a filmről, és már a főszereplőt is megtalálta, ám ezen túlmenően semmilyen részletet nem osztottak meg a filmről. Ezek pusztán találgatások, de még Keanu Reeves neve is szóba jöhet, akit korábban az Örökkévalók kapcsán hoztak szóba.

Kevin Feige Brie Larson

Total
16
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

David Harbour számára befejeződött a Fekete Özvegy-film forgatása

Next Article

Gameplay videókon kelleti magát a The Last of Us Part II.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!