Főoldal Filmek Brie Larson YouTube-csatornát indított, többek között így derült fény Terminátor és Star Wars meghallgatásokra is
Filmek

Brie Larson YouTube-csatornát indított, többek között így derült fény Terminátor és Star Wars meghallgatásokra is

Több franchise is érdeklődött Brie Larson után.

720
Brie Larson

Az Oscar-díjas Brie Larson, akit sokan csak Marvel Kapitánynak ismernek, néhány napja csatlakozott a világ legnagyobb videómegosztó portáljához. A színésznő első videóját már meg is osztotta a csatornán, amiből egészen érdekes dolgokra derült fény. Megtudtuk, hogy a Terminátor és a Star Wars franchise meghallgatásokra is sor került karrierje korábbi szakaszában.

A Marvel Kapitány előtt Larson számára nem voltak idegen a nagy költségvetésű filmek, hiszen főszerepet vállalt a Kong: Koponya-szigetben, de a kétségtelen, hogy a nagy áttörést a Marvel Studios hozta meg, amikor felkérték a Marvel Moziverzum egyik legerősebb szuperhősének szerepére. Most azonban a feltöltött videóból kiderült, hogy akár Az éhezők viadala főszereplője, Katniss Everdeen is lehetett volna, egy fiatalabb Sarah Connor, valószínűleg a Terminátor: Genisysben, és messzi-messzi galaxisról is mesélt, bár konkrét szerepet nem árult el, de Rey, Jyn Erso és Qi’ra is szóba jöhet.

Valójában ma a Terminátor rebootján gondolkoztam, mert defektet kaptam és ez olyan volt, mint mikor legutóbbi alkalommal, amikor a Terminátor meghallgatására mentem. Defektet kaptam útban a meghallgatásra, és végül nem kaptam meg a munkát.

Brie Larson

Ami pedig a Star Warst illeti, arra is azt mondta, hogy őt is meghallgatták. A színésznő többször is fénykarddal és jelmezben pózolt a kameráknak, főként azután, hogy a Lucasfilm a Marvel Studios frontemberétől kér segítséget. Sokan úgy vélik, hogy Kevin Feige egy női főszereplős Star Wars-filmet tervez, s ebbe tökéletesen beleillik majd Larson.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvelek
Filmkritikák

Marvelek kritika

A Marvelek menti meg a Marvel Moziverzumot?

Halálos iramban 10.
Filmkritikák

Halálos iramban 10. kritika

Jason Momoa karaktere új lendületet vitt ebbe a mára egysíkú és buta...