Wide Screen
Image default
Filmek

Brie Larson YouTube-csatornát indított, többek között így derült fény Terminátor és Star Wars meghallgatásokra is

Több franchise is érdeklődött Brie Larson után.

Az Oscar-díjas Brie Larson, akit sokan csak Marvel Kapitánynak ismernek, néhány napja csatlakozott a világ legnagyobb videómegosztó portáljához. A színésznő első videóját már meg is osztotta a csatornán, amiből egészen érdekes dolgokra derült fény. Megtudtuk, hogy a Terminátor és a Star Wars franchise meghallgatásokra is sor került karrierje korábbi szakaszában.

A Marvel Kapitány előtt Larson számára nem voltak idegen a nagy költségvetésű filmek, hiszen főszerepet vállalt a Kong: Koponya-szigetben, de a kétségtelen, hogy a nagy áttörést a Marvel Studios hozta meg, amikor felkérték a Marvel Moziverzum egyik legerősebb szuperhősének szerepére. Most azonban a feltöltött videóból kiderült, hogy akár Az éhezők viadala főszereplője, Katniss Everdeen is lehetett volna, egy fiatalabb Sarah Connor, valószínűleg a Terminátor: Genisysben, és messzi-messzi galaxisról is mesélt, bár konkrét szerepet nem árult el, de Rey, Jyn Erso és Qi’ra is szóba jöhet.

Valójában ma a Terminátor rebootján gondolkoztam, mert defektet kaptam és ez olyan volt, mint mikor legutóbbi alkalommal, amikor a Terminátor meghallgatására mentem. Defektet kaptam útban a meghallgatásra, és végül nem kaptam meg a munkát.Brie Larson

Ami pedig a Star Warst illeti, arra is azt mondta, hogy őt is meghallgatták. A színésznő többször is fénykarddal és jelmezben pózolt a kameráknak, főként azután, hogy a Lucasfilm a Marvel Studios frontemberétől kér segítséget. Sokan úgy vélik, hogy Kevin Feige egy női főszereplős Star Wars-filmet tervez, s ebbe tökéletesen beleillik majd Larson.

Még több a témában...

A pletykák szerint Ms. Marvel már a Marvel Kapitány 2. részben feltűnik, és a Titkos Inváziót fogják adaptálni

Kévés Bence Mihály

Brie Larson megerősítette, hogy melyik Star Wars-film meghallgatására sietett

Kévés Bence Mihály

Brie Larson a Marvel Kapitány mellett nagyon szívesen lenne Samus Aran hős

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat