Brie Larson

Brie Larson YouTube-csatornát indított, többek között így derült fény Terminátor és Star Wars meghallgatásokra is

Több franchise is érdeklődött Brie Larson után.

Az Oscar-díjas Brie Larson, akit sokan csak Marvel Kapitánynak ismernek, néhány napja csatlakozott a világ legnagyobb videómegosztó portáljához. A színésznő első videóját már meg is osztotta a csatornán, amiből egészen érdekes dolgokra derült fény. Megtudtuk, hogy a Terminátor és a Star Wars franchise meghallgatásokra is sor került karrierje korábbi szakaszában.

A Marvel Kapitány előtt Larson számára nem voltak idegen a nagy költségvetésű filmek, hiszen főszerepet vállalt a Kong: Koponya-szigetben, de a kétségtelen, hogy a nagy áttörést a Marvel Studios hozta meg, amikor felkérték a Marvel Moziverzum egyik legerősebb szuperhősének szerepére. Most azonban a feltöltött videóból kiderült, hogy akár Az éhezők viadala főszereplője, Katniss Everdeen is lehetett volna, egy fiatalabb Sarah Connor, valószínűleg a Terminátor: Genisysben, és messzi-messzi galaxisról is mesélt, bár konkrét szerepet nem árult el, de Rey, Jyn Erso és Qi’ra is szóba jöhet.

Valójában ma a Terminátor rebootján gondolkoztam, mert defektet kaptam és ez olyan volt, mint mikor legutóbbi alkalommal, amikor a Terminátor meghallgatására mentem. Defektet kaptam útban a meghallgatásra, és végül nem kaptam meg a munkát.Brie Larson

Ami pedig a Star Warst illeti, arra is azt mondta, hogy őt is meghallgatták. A színésznő többször is fénykarddal és jelmezben pózolt a kameráknak, főként azután, hogy a Lucasfilm a Marvel Studios frontemberétől kér segítséget. Sokan úgy vélik, hogy Kevin Feige egy női főszereplős Star Wars-filmet tervez, s ebbe tökéletesen beleillik majd Larson.

Total
0
Shares
Previous Article

A Hulu berendelte a Nagy Katalin-A kezdetek második évadát

Next Article

Giancarlo Esposito lehet az új Far Cry játék sztárja?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!