Bosszúállók: Végjáték

Ilyen volt Brie Larson első napja Marvel Kapitányként a Végjáték forgatásán

Tegnap éjjel a Russo testvérek egy videót osztottak meg Brie Larson első napjáról, amikor Marvel Kapitány csatlakozik a Bosszúállók: Végjáték forgatásához.

Tegnap éjjel a Russo testvérek egy videót osztottak meg Brie Larson első napjáról, amikor Marvel Kapitány csatlakozik a Bosszúállók: Végjáték forgatásához.

A Marvel Kapitány önálló filmje után kissé meglepő volt, hogy Carol Danvers mennyire kis szerepet kapott a Bosszúállók: Végjátékban, miután a Végtelen háború stáblista utáni jelenetében Nick Fury segítséget kért tőle, de ekkor még nem láttuk a karakter felvezető, önálló filmjét, hiszen arra egy évvel később került csak sor. Sokan úgy gondolták, hogy Marvel Kapitány lehet a kulcsa a Thanos ellen vívott harcnak, a folytatás azonban közel sem ezt hozta. A Végjáték forgatókönyvírói utólag megválaszolták, hogy a karakter hatalmas ereje miatt az egyensúlyt keresték, s ezt csak úgy érhették el, ha kiveszik a játékból.

Végül Marvel Kapitány csak a film kezdetén és végén kapott szerepet Thanos csapatával vívott harcban, de mégis fontos szereplője volt a történetnek, hiszen mindkétszer segített legyőzni Thanost. Sőt, ha a film végén nem siet a Bosszúállók segítségére, lehet hogy teljesen más képet festett volna a csata New Yorkban. Most pedig annak lehetünk szemtanúi, hogy milyen volt Brie Larson első napja a Végjáték forgatásán.

Anthony és Joe Russo tegnap este a közös filmnézés keretében érdekességeket osztottak meg a forgatásokról, aminek egyik része Marvel Kapitány első jelenete volt. A rendezők egy kulisszák mögötti videót osztottak meg a pillanatról.

A karantén idején hatalmas népszerűségnek örvend az úgynevezett live-tweet rewatch kezdeményezés, azaz a közösségi filmnézés egy olyan új formája, amikor a rajongók a rendezőkkel, stábtagokkal közösen otthon elindítják az adott filmet, és miközben nézik, a készítők folyamatosan kommentálják a látottakat, kulisszák mögötti titkokat osztanak meg a jelenetről a közösségi oldalakon. A két nap során megható forgatás utáni felvételeket osztottak meg a két legnagyobb Bosszúállóról, de azt is megtudtuk a Russo testvérektől, hogy eredetileg ezzel a képsorral végződött volna a Végtelen háború.

Total
5
Shares

Leave a Reply

Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

A Russo testvérek elárulták, hogy egy ponton majdnem Amerika Kapitány volt a Lélekkő

Next Article
Bosszúállók: Végtelen háború

A Végjáték korai tervein Wanda túlélte volna a csettintést és Mordállyal egy kalandba vágtak volna

Related Posts