Főoldal Filmek Megható videók Robert Downey Jr. és Chris Evans utolsó napjairól a Végjáték forgatásán
Filmek

Megható videók Robert Downey Jr. és Chris Evans utolsó napjairól a Végjáték forgatásán

A Russo testvérek osztottak meg videókat Vasember és Amerika Kapitány utolsó napi forgatásairól tegnap éjjel a Végjáték közös filmnézése alatt.

476
Bosszúállók: Végjáték
Forrás: Marvel Studios

A Russo testvérek osztottak meg videókat Vasember és Amerika Kapitány utolsó napi forgatásairól tegnap éjjel a Végjáték közös filmnézése alatt.

A karantén idején hatalmas népszerűségnek örvend az úgynevezett live-tweet rewatch kezdeményezés, azaz a közösségi filmnézés egy olyan új formája, amikor a rajongók a rendezőkkel, stábtagokkal közösen otthon elindítják az adott filmet, és miközben nézik, a készítők folyamatosan kommentálják a látottakat, kulisszák mögötti titkokat osztanak meg a jelenetről a közösségi oldalakon. Pár hete Taika Waititi már bemutatta, hogy kell széttrollkodni a Marvel-rajongókat, majd James Gunn tartott hasonló közös filmnézést, majd tegnap este a Russo testvérek nézték újra előbb a Végtelen háborút, majd tegnap éjjel a Bosszúállók: Végjátékot.

Christopher Markus és Stephen McFeely átvette az irányítást a ComicBook Twitter-oldala felett, s kulisszák mögötti dolgokról meséltek éjjel. Eközben pedig a Joe és Anthony Russo néhány eddig még nem látott forgatási/kulisszák mögötti képet osztott meg saját felületükön a két legnagyobb Bosszúállóról, Vasemberről és Amerika Kapitányról.

A Russo testvérek telefonjaikkal örökítették meg a Marvel Moziverzum két legnagyobb legenda utolsó jelenetei után készült perceket, amit akár egy búcsúbulinak is tekinthetünk a stáb részéről. A felvételek egyébként nem sokkal a Végjáték nagyszabású csatajelenet forgatása után készültek.

Bár nagyon csekély, de egy halvány remény azért maradt a film után is, hogy egyszer, valamilyen formában még lássuk, vagy halljuk őket a Marvelnél. Talán Jeff Goldblum éppen egy ilyen visszatérést erősített meg tavaly, amikor a What if…? szinkronfelvételén összetalálkozott Vasember soraival.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események