Wide Screen
Image default
Filmek

Jeff Goldblum megerősítette volna, hogy Robert Downey Jr. még nem végzett a Marvellel?

A What If…? című animációs sorozatot még nyáron jelentették be, melyben a jelek szerint Robert Downey Jr. is visszatér, mint szinkronszínész.

A What if…? című animációs sorozatot még nyáron jelentették be, melyben a jelek szerint Robert Downey Jr. is visszatér, mint szinkronszínész.

A San Diego-i Comic-Conon tett What if…? bejelentése óta mennek találgatások Vasemberről, hogy szerepelni fog-e az animációs sorozatban, azonban legtöbben úgy gondolták, hogy Robert Downey Jr. kihagyja, mivel a Bosszúállók: Végjátékkal bezárólag alaposan megugrott a színész gázsija. A legfrissebb hírek szerint azonban annyira nem rossz a helyzet a Marvel Studios számára, hiszen egy rész kedvééért visszatér a színész.

Mindezt Jeff Goldblum árulta el, aki nemrég mondta fel a Nagymester karakterének szövegét a rajzfilmhez:

Elmentem a Disney stúdióba, hogy a Disney+-ra érkező What If…? sorozathoz felvegyük Nagymester szövegét. Ez egy animációs sorozat lesz mindenki által ismert és szeretett Marvel karakterről, és ebben a részben Nagymester mellett Vasember is szerepel. Szóval Robert Downey Jr. is felmondta a szöveget, ahogy Korg is. Taika Waititi már korábban felmondta szöveget. Néhány óráig tartott mindössze, de élveztem.
Jeff Goldblum

A What if…? egy vele azonos képregénysorozaton alapul, ami csavart hoz a Marvel Moziverzum történeteihez, ugyanis a jól ismert sztorihoz kreál alternatív verziókat. Nem nehéz kitalálni, hogy a What if…? forgatókönyvében Vasember Sakaaron köt ki, talán a sztori a 2012-es Bosszúállók-film után játszódik majd, és azt mutatja meg, hogy mi történt volna, ha Vasember a portálon keresztül nem a Földre érkezik vissza, hanem Sakarron köt ki, s ott találkozott volna Jeff Goldblumm és Taika Waititi karaktereivel. Persze aztán lehet, hogy mindez csak képzelgés, és teljesen más sztoriban látjuk a hármasfogatot.

What If...?

Még több a témában...

Sam Neill szerint a régi trilógia karakterei fontos szerepet játszanak majd az új Jurassic World-filmben

Vigh Martin

A Jurassic World 3 lehet az első fontos film, melynek újraindul a forgatása

Vigh Martin

Az elveszett világ: Jurassic Park

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat