Taika Waititi

Taika Waititi egy kamu Thor 4. forgatókönyvvel trollkodta szét a Marvel-rajongókat

A Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője, Taika Waititi egy kamu forgatókönyvet osztott meg, amiben még Vasember is visszatért. Trollkodás a köbön.

A Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője, Taika Waititi egy kamu forgatókönyvet osztott meg, amiben még Vasember is visszatért. Trollkodás a köbön.

A karatén idén egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hogy a rajongók a rendezőkkel és színészekkel közösen nézik újra a filmeket, miközben jól kitárgyalják azokat. Ez történt tegnap Taika Waititi Instagram-oldalán is, ahol követőivel együtt ültek be újranézni a Thor: Ragnarököt, és azt pedig mindenki gondolhatja, hogy mi lett belőle. A mindig jó kedvű és szórakoztató rendező széttrollkodta a Marvel rajongóit, és még egy kamu forgatókönyvet is mutatott, melyben egy olyan sorozatot lehetett olvasni, amiben Tony Stark visszatér a halálból, és Miek új jelmezét is megmutatta.

Az őrületbe később becsatlakozott még Mark Ruffalo és Tessa Thompson is, utóbbi elmondta, hogy még nem olvasta a Thor: Szerelem és mennydörgés szkriptjét, amire Waititi úgy felelt, hogy már a negyedik vagy az ötödik vázlatnál tart, és teljesen beteg a történet. A rendező szerint a Ragnarökhöz képest hatványozottabban őrült sztorival áll majd elő, a forgatókönyv pedig olyan eddig, mintha tizenévesektől kérdezték volna meg, mi szerepeljen benne, és mindenre igent mondtak. Ez nem túl biztató azokra a rajongókra nézve, akiknek már a Thor: Ragnarök hangvétele is sok volt, mert ahogy hallható volt, ez egy biztonsági játék volt a folytatáshoz képest.

A sok hülyeség mellett azért néhány érdekességet is megtudtunk a filmről. Waititi megosztotta, hogy a filmben űrcápák is helyet kapnak majd, amit nem kell külön bemutatnunk a Marvel-rajongóknak, elég annyit tudni róluk, hogy ezeket a lényeket járművekként használták az intergalaktikus utazások során. Egy olyan képregényt lapozgatott már a rendező, amiben az űrcápák mellett Natalie Portman karaktere, a hatalmas Thor is szerepelt – Waititi szerint Jane nem a női Thort játssza.

Thor Natalie Portman

Később olyan kérdést tettek még fel a rajongók, mint például, hogy a sörhasat növesztett Thort látjuk majd a folytatásban, vagy az isteni formában, ereje teljében kicsattanó hőst látjuk a negyedik részben. Waititi szerint Thor túl van a nehezén, feldolgozta a traumát, és nem kizárt, hogy új oldaláról ismerjük majd meg. Konkrétumot nem sikerült kihúzni a rendezőből, többnyire kitérő válaszokat adott a rajongóknak, így azt sem sikerült megtudni, hogy Christian Bale kit alakít majd a filmben, és Lokit látjuk-e, helyette egy bizonyos Beta Rey Bill nevét emlegette, akit nagyon szívesen látna. De az Ezüst Utazó kizárt, hogy szerepeljen benne! Korg eredetéről pedig többet megtudunk.

A filmet eredetileg 2021. november 5-én mutatták volna be a mozikban, de miután a Marvel Moziverzum 4. fázis teljes műsorát eltolták egy későbbi időpontra, így a Thor: Szerelem és mennydörgésre is később válthatunk jegyet, majd csak 2022. február 28-án.

Total
38
Shares
Previous Article

A Netflixre érkezhet az Atomszőke folytatása

Next Article
The Batman

Matt Reeves elárulta, hogy mennyit sikerült már felvenni a The Batmanből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!