Főoldal Filmek Tessa Thompson megerősítette, hogy milyen szerepet játszik Christian Bale a Thor 4. részben
Filmek

Tessa Thompson megerősítette, hogy milyen szerepet játszik Christian Bale a Thor 4. részben

Nagyon úgy tűnik, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés színésznője, Tessa Thompson leleplezte, hogy milyen szerepet játszik Christian Bale.

747
Christian Bale

Nagyon úgy tűnik, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés színésznője, Tessa Thompson leleplezte, hogy milyen szerepet játszik Christian Bale.

A Marvel Studios hivatalosan még nem jelentette be, hogy Az aszfalt királyai és a Sötét lovag-trilógia főszereplője, Christian Bale újra szuperhősnek állt volna, méghozzá a Thor 4. részében, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne így. A hír az év elején jutott a rajongókhoz, hogy a színész is csatlakozott a szereplőgárdához, bár szerepe körül nagyon sok kérdőjel van.

Egészen máig, ugyanis Tessa Thompson, aki Valkűr szerepében visszatér a folytatásban, éppen az Entertainment Tonight lapnak adott interjút, amikor megerősítette Bale gazember szerepét. Noha nem tudtunk meg sokat a titokzatos szerepről, ám akárcsak Thompson, mi is nagyon izgatottak vagyunk, hiszen Bale korábbi szerepével ellentétben ezúttal egy antagonistát alakít a Marvel Moziverzumban.

Sajnos ennél többet nem osztott meg a kíváncsi rajongókkal, hogy Bale pontosan melyik gonosztevőt is kelti életre jövőre, de mindenképpen új oldalát ismerjük majd meg a színésznek, aki az elmúlt években főként a jó oldalát mutatta meg. Bale alighanem legismertebb szerepe a Christopher Nolan-féle Sötét lovag-trilógia, de a már említett Az aszfalt királyaiban, de A harcos, az Amerikai botrány, az Alelnök és A nagy dobás filmekben is főszerepet játszott.

A Thor: Szerelem és mennydörgés címre keresztelt folytatást 2021. november 5-én fogják bemutatni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.