Wide Screen
Image default
Filmek

Taika Waititi még nem tudja, hogy a Végjátékban látott kissé túlsúlyos Thort látjuk-e a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Mivel még nincs kész a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatókönyve, ezért Taika Waititi sem tudja a választ, hogy milyen lesz Thor a folytatásban.

A Bosszúállók: Végjátékban szembesültünk csak Thanos valódi tettével, mert bár hőseink közül néhányan túlélték a csettintést, a Bosszúállók közül egyesek nem tudtak beletörődni, hogy földhöz vágta őket az Őrült Titán. Ha érzelmileg nem is, testileg biztosan Chris Hemsworth karakterén, Thoron mutatkoztak a sérelmek, hiszen a Mennydörgés istene jó néhány kilót felszedett.

Miután a San Diego-i Comic-Conon a Marvel Studios bejelentette a Thor: Szerelem és mennydörgés címen futó folytatást, a rajongók azon tanakodnak, hogy vajon Thor melyik alakjában tér vissza: az erőben kicsattanó vagy a túlsúlyos formájában. Erre kereste a választ a Yahoo! munkatársa is, aki Waititi rendezőnek szegezte a kérdést, illetve hogy mennyi idő fog eltelni a Bosszúállók: Végjáték és a Thor: Szerelem és mennydörgés filmek között.

Ez egy visszatérő kérdés, amit még nem döntöttünk el a Marvelnél. Mert próbáljuk kitalálni, hogy mennyi idővel– hónapokban vagy években mérhető – a Végjáték után fog mindez megvalósulni. Úgy gondolom, hogy mindig változtatni akarunk Thoron, mert annyira érdekes, amikor időről-időre megváltozik.

Taika Waititi

Egyszóval még a készítők sem tudják a választ, és kétségtelen, hogy Thor az egyik legszórakoztatóbb karaktere volt a Végjátéknak, azért a folytatásra megemberelhetné magát, elvégre Jane Foster, a régi szerelme is visszatér, és mit szól majd, ha meglátja volt szerelmét.

A Thor: Szerelem és mennydörgés premierét 2021. november 5-ére tűzték ki.

Thor

Még több a témában...

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Kévés Bence Mihály

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték VFX csapata leleplezte Thanos egyik bakiját, amit sokan nem vettek észre

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon