Christian Bale

Christian Bale már egyeztet a Thor: Szerelem és mennydörgés szerepéről

Jól értesült források szerint Christian Bale lehet a következő, aki csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz a Thor: Szerelem és mennydörgés folytatásban.

Jól értesült források szerint Christian Bale lehet a következő, aki csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz a Thor: Szerelem és mennydörgés folytatásban.

Mialatt a Bosszúállók: Végjátékban számos karaktertől elbúcsúztunk, addig Chris Hemsworth a mennydörgés istene szerepében a visszatérésre készül, mégpedig a nyáron bejelentett Taika Waititi rendezőtől a Thor: Szerelem és mennydörgés részben. A negyedik Thor-film több szempontból is érdekesnek ígérkezik, egyfelől Waititi áll a kamerák túloldalán, aki megmentette három éve a franchise becsületét, másfelől visszatér Natalie Portman karaktere, Jane Foster, aki a rendező szavai alapján a Hatalmas Thort játssza majd.

A Collider beszámolója szerint Christian Bale is szerepet kaphat a Thor: Szerelem és mennydörgésben, bár azt nem sikerült megtudni, hogy milyen szerepet szánnak a színésznek. Amennyiben igaz a mostani hír, akkor ez lehet Bale első képregényfilmje a Christopher Nolan-féle A sötét trilógia után. A hírrel kapcsolatban megkérdezték a Marvelt is, de sem a stúdió, sem pedig Bale nem válaszolt a róla szóló hírekre.

Batman szerepe mellett Christian Bale olyan alkotásokban nyújtott maradandót, mint a The Fighter – A harcos, az Amerikai botrány, A nagy dobás vagy az Alelnök. Legutóbb pedig Az aszfalt királyaiban alakított nagyot Ken Miles szerepében, a legendás autószerelőt, aki ’66-ban megnyerte a legendás Le Mans-i 24 órás versenyt. A szerepért még Golden Globe-jelölést is kapott.

A bemutató 2021. november 5-én lesz, de a forgatását a hírek szerint már idén augusztusban elkezdik Ausztráliában.

Total
4
Shares
Previous Article
Volt egyszer egy... Hollywood

Négyórás rendezői változat érkezik a Volt egyszer egy Hollywoodból

Next Article
Colin Farrell

Matt Reeves megerősítette, hogy Colin Farrell kapta Pingvin szerepét a The Batman-filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!