Főoldal Filmek Valójában ezzel a jelenettel végződött volna a Bosszúállók: Végtelen háború
Filmek

Valójában ezzel a jelenettel végződött volna a Bosszúállók: Végtelen háború

A Russo testvérek a közös filmezés keretében árulták el, hogy eredetileg a Végtelen háború utolsó képsoraiban nem Thanost láttuk volna.

625
A Russo testvérek

A Russo testvérek a közös filmezés keretében árulták el, hogy eredetileg a Végtelen háború utolsó képsoraiban nem Thanost láttuk volna.

A karantén idején hatalmas népszerűségnek örvend az úgynevezett live-tweet rewatch kezdeményezés, azaz a közösségi filmnézés egy olyan új formája, amikor a rajongók a rendezőkkel, stábtagokkal közösen otthon elindítják az adott filmet, és miközben nézik, a készítők folyamatosan kommentálják a látottakat, kulisszák mögötti titkokat osztanak meg a jelenetről a közösségi oldalakon. Pár hete Taika Waititi már bemutatta, hogy kell széttrollkodni a Marvel-rajongókat, majd James Gunn tartott hasonló közös filmnézést, majd tegnap este a Russo testvérek nézték újra előbb a Végtelen háborút, majd ma éjjel a Bosszúállók: Végjátékot.

A Végtelen háborúban még Skarlát boszorkány és Thor utolsó pillanatokban tett hőstettei sem voltak elegek ahhoz, hogy megállítsák Thanost ördögi terve befejezésében, hogy egy csettintéssel eltörölje a fél univerzumot. Thanos megtette, s mint aki jól végezte dolgát, hazatért megpihenni, s ezzel ért véget a film. A Végjáték nyitójelenetében Sólyomszemet látjuk családjával, amikor egyik pillanatról a másikra elveszti őket. Barton felesége és gyereke egy szempillantás alatt elporladtak, majd Sólyomszem vadul keresni kezdi őket. Később ez a trauma vezetett ahhoz, hogy a filmben a karakter egy új alteregót vett fel, a képregényekből ismerős Ronin alakját, a kegyetlen jakuza gyilkost.

A filmnézés közben a Russo testvérek elárulták, hogy eredetileg ezt a jelenetet a Végtelen háborúban mutatták volna be, de végül jobbnak gondolták, hogy ez lesz a Végjáték első jelenete, amivel még inkább hangsúlyozni tudták Thanos tettét, s hogy a Bosszúállók milyen súlyos árat fizettek ezért. Jobban ki tudták fejezni így a tettek súlyát, amibe Amerika Kapitány és Fekete Özvegy sem tudott belenyugodni.

Bosszúállók: Végjáték
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.