Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték írói elárulták, hogy Marvel Kapitány miért kapott ilyen kis szerepet a filmben

Marvel Kapitány közel sem kapott annyira nagy szerepet a Bosszúállók: Végjátékban, mint amire számítani lehetett az önálló rész után.

A Bosszúállók: Végjáték bemutatója kapcsán csak találgattunk Brie Larson Marvel Kapitányáról, hogy néhány héttel a finálé előtt még a ’90-es években bemutatkozott karakterből hogyan csinálnak Bosszúállót, és mennyire veszi ki részét a történetből. A készítők hibátlanul hárították az akadályt, Marvel Kapitány olyan lazán csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz, amit tanítani lehetne, ennek ellenére csak elenyésző szerepet kapott a filmben.

Most Stephen McFeely és Christopher Markus néhány gondolatot megosztott arról, hogy miért döntöttek amellett, hogy egy ilyen páratlan erővel bíró szuperhősnek ennyire kicsi szerepet osztanak a grandiózus filmben:

Igazából mindig is a terv része volt, hogy szerepelni fog benne, de túl sokat nem kellett foglalkoznunk ezzel. Brie Larson megkapta a szerepet, és ennyi volt. Nehéz egyensúlyt elérni, ha olyan hatalmas karaktered van, akit be akarsz hozni, de nem akarod azt a látszatot kelteni, hogy csak azért hoztuk be ezt a karaktert, hogy rendet tegyek, amire az előző részben nem voltatok képesek. Tehát az egyensúly mellett döntöttünk, hogy ne érezzük úgy magunkat, mint aki egy cameora ugrott be, de túl sokat se mutasson, hogy megoldja mindenki problémáját.

Christopher Markus

Marvel Kapitány egyik legnagyobb problémáját éppen a hatalmas ereje jelentette, egymaga képes lett volna megoldani a Bosszúállók összes baját, de ettől túl könnyű lett volna a film.

Ugyancsak nem ez volt a cél, a második film lényege azt volt, hogy elköszönjünk az eredeti hat Bosszúállótól. Nem lett volna igazságos a Bosszúállókra nézve, ha Marvel Kapitány megérkezik, s megoldja mindenki problémáját. A történet szempontjából sem tűnt jó ötletnek.

Stephen McFeely

Logikus döntés született, még ha sokan többet is szerettek volna látni az új szuperhősből a filmvásznon, szerencsére azonban nem kell sokáig nélkülöznünk Carol Danverst, hiszen a Marvel Kapitány első része milliárdos sikert könyvelt el, és már biztosan tudjuk, hogy elkészül a folytatás is, amit valamikor az 5. fázisban fognak bemutatni.

Marvel Kapitány

Még több a témában...

Gyorshajtáson kapták a wakandai királyt, Fekete Párducot – vad forgatási videó

A legújabb Fekete Özvegy-film forgatási képek felfedték, hogy mikor játszódik a film

Kévés Bence Mihály

A Végtelen háború új rajzai lehet, hogy megerősítettek egy elméletet Thanosról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább