Főoldal Filmek A Russo testvérek elárulták, hogy egy ponton majdnem Amerika Kapitány volt a Lélekkő
Filmek

A Russo testvérek elárulták, hogy egy ponton majdnem Amerika Kapitány volt a Lélekkő

Anthony és Joe Russo a Bosszúállók: Végjáték rendezői arról beszéltek, hogy egy ponton majdnem Amerika Kapitány volt a Lélekkő, de gyorsan elvetették az ötletet.

467
Bosszúállók: Végjáték
Forrás: Marvel Studios

Anthony és Joe Russo a Bosszúállók: Végjáték rendezői arról beszéltek, hogy egy ponton majdnem Amerika Kapitány volt a Lélekkő, de gyorsan elvetették az ötletet.

A Bosszúállók: Végtelen háborúig vezető úton az évek alatt szépen lassan felfedték a Végtelen Köveket a Marvel Moziverzumban, egyet kivéve, a Lélekkő hollétére egészen a harmadik Bosszúállók-filmig kellett várnunk. Nyilvánvalóan szándékosan így alakították a kristályok felbukkanását, és egy ponton még azzal is számoltak, hogy maga Chris Evans karaktere, Amerika Kapitány lesz a Lélekkő.

Az ötletet végül elvetették, s a Lélekkő a Vormiron kötött ki, amire a Vörös Koponya vigyázott, de azért még így is különleges helyet tölt be a Végtelen Kövek között. Mint kiderült, csak úgy lehet megszerezni a követ, ha feláldozzuk azt a személyt, akit szeretünk. A Végtelen háborúban Thanos Gamorát áldozta fel, a Végjátékban Fekete Özvegy áldozta fel magát az univerzum jövőjéért.

Erre tegnap éjjel derült fény, amikor a Russo testvérek a rajongókkal közösen újranézték a Végjátékot. Bár annyira nem is tűnt hajmeresztő ötletnek, a csapatban gyorsan elvetették az ötletét, hogy Amerika Kapitány maga legyen a Lélekkő.

A karantén idején hatalmas népszerűségnek örvend az úgynevezett live-tweet rewatch kezdeményezés, azaz a közösségi filmnézés egy olyan új formája, amikor a rajongók a rendezőkkel, stábtagokkal közösen otthon elindítják az adott filmet, és miközben nézik, a készítők folyamatosan kommentálják a látottakat, kulisszák mögötti titkokat osztanak meg a jelenetről a közösségi oldalakon. A két nap során megható forgatás utáni felvételeket osztottak meg a két legnagyobb Bosszúállóról, de azt is megtudtuk a Russo testvérektől, hogy eredetileg ezzel a képsorral végződött volna a Végtelen háború.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események