Wide Screen
Image default
Pletykák

Brie Larson és Chris Evans jól szórakoznak az új Star Wars-film pletykáin

Pár napja kiderült, hogy Kevin Feige új Star Wars-filmen dolgozik, és nem kizárt, hogy a Bosszúállók: Végjáték két színésze, Brie Larson és Chris Evans főszerepet kap benne.

Alig egy napja jelentették be, hogy a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige a Lucasfilm elnökével, Kathleen Kennedyvel közösen egy új Star Wars-filmen dolgozik, és annak főszerepével kapcsolatban egy színészt máris szóba hoztak. Úgy hírlik, hogy a Marvel Kapitány szerepében tündöklő Brie Larson lehet a film egyik főszereplője, bár Chris Evans neve is bejelentkezett, aki a Bosszúállók: Végjátékban elköszönt a Marvel Moziverzumtól.

Alan Horn a Disney társelnöke közleményében nem árult el részleteket a készülő alkotásról, de úgy tudni, hogy Feige már megkörnyékezte a Marvel Moziverzum egyik színészét. Állítólag Brie Larson lehet az egyik jelölt, aki nem titkolja, hogy mekkora rajongója a franchisenak, hiszen még a Star Wars Galaxy Edge élménypark megnyitójára is elment, sőt, jedijelmezben is pózolt már nyáron, és még arról is beszélt, hogy jedi szeretne lenni egyszer. Úgy tűnik, hogy a pletykák a színésznő fülébe is eljutottak, aki nem volt rest rájátszani a pletykákra.

Valaki Star Warsról beszélt?

A bejelentés után elárasztották kérdésekkel a közösségi médiát, hogy kik lehetnek az új Star Wars-film főszereplői. Kevin Feige a Marvel Moziverzum élén betöltött szerepe után többen úgy gondolják, hogy a Marvel Moziverzum színészei közül kerülnek ki a főszereplők. Brie Larson után Amerika Kapitány megformálója, Chris Evans is beállt a sorba, amikor azt kérdezték, hogy melyik Marvel-színészt látnátok szívesen Kevin Feige Star Wars-filmjében? Evans a Twitteren feltett kérdésre csak annyit felelt, hogy engem.

Szuperhősök révén kétségtelen hogy a messzi-messzi galaxisban is megállnák helyüket, és Brie Larson Oscar-díjjal a háta mögött még vonzóbb lehet a Star Wars univerzumank. Kevin Feige kinevezése csak a kezdet, a jövőben ő lehet a Lucasfilm frontembere, miután Kathleen Kennedy mandátuma leáldozóban van a Solo: Egy Star Wars-történet bukása és a Star Wars: Az utolsó Jedik negatív reakciót követően.

Kevin Feige Brie Larson

Még több a témában...

Chris Evans a Bosszúállók: Végjáték után is maradhat a Marvelnél

Kévés Bence Mihály

Nézd meg feliratozva a Zsivány Egyes werkfilmet

Kévés Bence Mihály

Rey új külsővel tér vissza a Star Wars: Episode VIII-ban?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább