x
Filmek

Brie Larson és Chris Evans jól szórakoznak az új Star Wars-film pletykáin

Pár napja kiderült, hogy Kevin Feige új Star Wars-filmen dolgozik, és nem kizárt, hogy a Bosszúállók: Végjáték két színésze, Brie Larson és Chris Evans főszerepet kap benne.

Brie Larson és Chris Evans jól szórakoznak az új Star Wars-film pletykáin
  • Publishedszeptember 27, 2019

Pár napja kiderült, hogy Kevin Feige új Star Wars-filmen dolgozik, és nem kizárt, hogy a Bosszúállók: Végjáték két színésze, Brie Larson és Chris Evans főszerepet kap benne.

Alig egy napja jelentették be, hogy a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige a Lucasfilm elnökével, Kathleen Kennedyvel közösen egy új Star Wars-filmen dolgozik, és annak főszerepével kapcsolatban egy színészt máris szóba hoztak. Úgy hírlik, hogy a Marvel Kapitány szerepében tündöklő Brie Larson lehet a film egyik főszereplője, bár Chris Evans neve is bejelentkezett, aki a Bosszúállók: Végjátékban elköszönt a Marvel Moziverzumtól.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Alan Horn a Disney társelnöke közleményében nem árult el részleteket a készülő alkotásról, de úgy tudni, hogy Feige már megkörnyékezte a Marvel Moziverzum egyik színészét. Állítólag Brie Larson lehet az egyik jelölt, aki nem titkolja, hogy mekkora rajongója a franchisenak, hiszen még a Star Wars Galaxy Edge élménypark megnyitójára is elment, sőt, jedijelmezben is pózolt már nyáron, és még arról is beszélt, hogy jedi szeretne lenni egyszer. Úgy tűnik, hogy a pletykák a színésznő fülébe is eljutottak, aki nem volt rest rájátszani a pletykákra.

Valaki Star Warsról beszélt?

A bejelentés után elárasztották kérdésekkel a közösségi médiát, hogy kik lehetnek az új Star Wars-film főszereplői. Kevin Feige a Marvel Moziverzum élén betöltött szerepe után többen úgy gondolják, hogy a Marvel Moziverzum színészei közül kerülnek ki a főszereplők. Brie Larson után Amerika Kapitány megformálója, Chris Evans is beállt a sorba, amikor azt kérdezték, hogy melyik Marvel-színészt látnátok szívesen Kevin Feige Star Wars-filmjében? Evans a Twitteren feltett kérdésre csak annyit felelt, hogy engem.

Szuperhősök révén kétségtelen hogy a messzi-messzi galaxisban is megállnák helyüket, és Brie Larson Oscar-díjjal a háta mögött még vonzóbb lehet a Star Wars univerzumank. Kevin Feige kinevezése csak a kezdet, a jövőben ő lehet a Lucasfilm frontembere, miután Kathleen Kennedy mandátuma leáldozóban van a Solo: Egy Star Wars-történet bukása és a Star Wars: Az utolsó Jedik negatív reakciót követően.

Kevin Feige Brie Larson

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.