Star Wars: Skywalker kora

A Star Wars: Skywalker kora után egy rövid ideig nem mutat be új filmet a Disney

Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója megerősítette, hogy a Star Wars: Skywalker kora bemutatója után évekig nem látunk új filmet a mozikban.

Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója megerősítette, hogy a Star Wars: Skywalker kora bemutatója után évekig nem látunk új filmet a mozikban.

Pár napon belül újabb mérföldkőhöz érkezik a Disney, ugyanis november 12-én rajtol a Disney+ streamingszolgáltató, ami számos sorozatnak és filmnek ad majd otthont. Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója miközben a platform közelgő indulásáról beszélt, arra is kitért, hogy a decemberi Star Wars: Skywalker kora bemutatója után jó ideig nem mutatnak be újabb filmet a mozikban.

Ez azonban még közel sem jelenti azt, hogy hiányt szenvedünk majd a messzi-messzi galaxis történeteiből, elvégre a szünet csak a mozifilmekre vonatkozik, a sorozatok gyártásával nem állnak le. Sőt, az első élőszereplős Star Wars-sorozatot jövő héten fogják bemutatni, de a pletykák szerint hamarosan berendelik a második évadot a The Mandalorianból. Ezen felül Ewan McGregor főszereplésével készül az Obi-Wan Kenobi-sorozat, de a Zsivány Egyesből Diego Luna karaktere, Cassian Andor parancsnok is előzménysorozatot kap, valamint egy titokzatos harmadik sorozatról is hallani lehet, amit még nem jelentettek be.

A Lucasfilmnél nem a fellegekbe beszéltek, mikor 2018 tavaszán a Star Wars: Az utolsó Jedik és a Solo: Egy Star Wars-történet bemutatói után válsággyűlést hívtak össze, hogy megvitassák a franchise jövőjét. Rian Johnson alkotását elképesztően sok negatív reakció követte, a Solo antológiafilm pedig bukást könyvelhetett el, ami rávilágította a Disney vezetőit, hogy lassabb ütemre kell kapcsolni, és jobban átgondolt történetekkel kell előállni, esetleg hallgatni a rajongókra.

J.J. Abrams alkotása után három évig biztosan nem válthatunk jegyet új Star Wars-filmre, ugyanis csak 2021. december 16-án mutatnak be új filmet. De hogy kitől, jó kérdés, hiszen David Benioff és D.B. Weiss rendezőpáros már nem dolgozik új trilógián, és Rian Johnson is nagyon elfoglalt saját filmjei miatt, Kevin Feige pedig 2022-ig biztosan nem áll elő saját történetével. Így marad Rian Johnson új trilógiája.  

Bob Iger
Total
3
Shares
Previous Article
Joker

Todd Phillips elárulta, hogy Joker megölte-e Zazie Beetz karakterét a filmben

Next Article
The Mandalorian

Nemcsak Bob Igernek, de még George Lucasnak is nagyon bejött a The Mandalorian

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!