Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Bitang jó lett a The Mandalorian második előzetese!

Bemutatták a The Mandalorian második, s egyben utolsó előzetesét a Disney+ streamingszolgáltató rajtja előtt.

Ma hajnalra nem pusztán, hogy betolták a The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozat második előzetesét, ami rengeteg új képkockát hozott a korábbi reklámanyagok után, hanem egyszerűen lenyűgöztek vele. Ha eddig kétségeink merültek volna fel Jon Favreau rendező sorozatával kapcsolatban, akkor a végső előzetes minden félelmünket eloszlatja majd.

Olyan érzésünk van, mintha a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet mintájára hozták volna létre a sorozatot, ami nem csak karaktereiben, de még megvalósításban is az első antológiafilmre hajaz. A képsorok alapján vérbeli fejvadász kalandban lesz részünk, tele sok harccal, s új szereplőkkel. Az egyik ilyen éppen a Pedro Pascal főszereplésével mandalór páncélt viselő fejvadász lesz. A sorozat a Birodalom bukása, de még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik valahol a messzi-messzi galaxisban.

A külföldi kritikusok már véleményezték a sorozat első részeit, és úgy tűnik, hogy olyan minőségi sorozattal bővül a franchise, mint amiről még George Lucas álmodott. Nem tudjuk, hogy sirassuk-e vagy örüljünk Lucas el nem készült tervének, mert a The Mandalorian mindenért kárpótolja a rajongókat.

És ez még nem minden, mert a napokban új karakterposztereket is bemutattak a főszereplőkhöz:

A The Mandalorian első részét november 12-én, a Disney+ streamingszolgáltató indulása után lesz elérhető.

Még több a témában...

A Trónok harca készítői már nem dolgoznak az új Star Wars-trilógián

Kévés Bence Mihály

Joel Edgerton karaktere, Owen Lars visszatérésére utalt az Obi-Wan Kenobi-sorozatban

Kiss Ferenc

Rian Johnson nem bánja, ha J.J. Abrams a IX. résszel megváltoztatja Az utolsó Jedik történéseit

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább