Wide Screen
Image default
Filmek

A Disney elkaszálta Rian Johnson új Star Wars-trilógiáját?

Ismét rivaldafénybe került Rian Johnson új Star Wars-trilógiája, mely pletykák szerint nem fog elkészülni, helyette a Trónok harca rendezői kapnak zöld lámpát a Lucasfilmtől.

Ismét rivaldafénybe került Rian Johnson új Star Wars-trilógiája, mely pletykák szerint nem fog elkészülni, helyette a Trónok harca rendezői kapnak zöld lámpát a Lucasfilmtől.

Idén karácsonykor fogják bemutatni a Skywalker-saga utolsó részét, a Star Wars: Skywalker kora című kilencedik epizódot, amelyben Anakin és Luke Skywalker legendás története a végéhez ér, ami 1977. óta íródik. George Lucas több mint 40 éve indította útjára a franchiset, amit számtalan formában feldolgoztak az évek alatt, könyvsorozatokat, videojátékokat, rajzfilmeket, idén pedig a The Mandalorian első élőszereplős Star Wars-sorozatot is láthatnak a rajongók a IX. rész mellett. A Star Wars: Skywalker kora azonban nem jelenti a franchise végét, hiszen számos olyan történet van még a galaxisban, amiket eddig nem láttunk. A Lucasfilm korábban két új trilógiát is bejelentett, egyet Rian Johnsontól és egyet a Trónok harca sorozat rendezőpárosától, de nem szabad megfeledkezni az élőszereplős Star Wars-sorozatokról sem (The Mandalorian és a Cassian Andros előzménysorozat).

A Disney múlt héten leleplezte bemutatóinak naptárát a következő 8 évre, melyek között három új Star Wars-film bemutatója is szerepel. A Skywalker kora premierje után 2022. december 16-áig kell várnunk a következő Star Wars-filmre, majd utána kétéves ciklusban érkeznek új részek, 2024. december 20-án és 2026. december 18-án is új epizódot láthatunk a mozikban. A Disney azonban nem árulta el, hogy mely filmeket mutatják be.

John Campea információi szerint mindhárom filmet David Benioff és D.B. Weiss páros forgatja majd, ami megerősít egy korábbi pletykát, miszerint Rian Johnson Star Wars-trilógiája kaszát kapott, s nem látjuk visszatérni a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezőjét. Ezt azonban kezeljük fenntartásokkal, merthogy a stúdió közleményében nem fedte fel az új filmeket, így elképzelhető, hogy Johnson trilógiája csak Benioff és Wiess epizódjai után kap zöld lámpát.

Rian Johnson

Még több a témában...

Ezért nem készülhetett el George Lucas élőszereplős Star Wars-sorozata

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora egy fontos része kaszát kapott Rey új fénykardjával kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Nagy Disney+ bejelentésekre lehet számítani a nemzetközi streaming napon

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat