Főoldal Filmek A Disney elkaszálta Rian Johnson új Star Wars-trilógiáját?
Filmek

A Disney elkaszálta Rian Johnson új Star Wars-trilógiáját?

Ismét rivaldafénybe került Rian Johnson új Star Wars-trilógiája, mely pletykák szerint nem fog elkészülni, helyette a Trónok harca rendezői kapnak zöld lámpát a Lucasfilmtől.

722
Rian Johnson Mark Hamill Star Wars

Ismét rivaldafénybe került Rian Johnson új Star Wars-trilógiája, mely pletykák szerint nem fog elkészülni, helyette a Trónok harca rendezői kapnak zöld lámpát a Lucasfilmtől.

Idén karácsonykor fogják bemutatni a Skywalker-saga utolsó részét, a Star Wars: Skywalker kora című kilencedik epizódot, amelyben Anakin és Luke Skywalker legendás története a végéhez ér, ami 1977. óta íródik. George Lucas több mint 40 éve indította útjára a franchiset, amit számtalan formában feldolgoztak az évek alatt, könyvsorozatokat, videojátékokat, rajzfilmeket, idén pedig a The Mandalorian első élőszereplős Star Wars-sorozatot is láthatnak a rajongók a IX. rész mellett. A Star Wars: Skywalker kora azonban nem jelenti a franchise végét, hiszen számos olyan történet van még a galaxisban, amiket eddig nem láttunk. A Lucasfilm korábban két új trilógiát is bejelentett, egyet Rian Johnsontól és egyet a Trónok harca sorozat rendezőpárosától, de nem szabad megfeledkezni az élőszereplős Star Wars-sorozatokról sem (The Mandalorian és a Cassian Andros előzménysorozat).

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Disney múlt héten leleplezte bemutatóinak naptárát a következő 8 évre, melyek között három új Star Wars-film bemutatója is szerepel. A Skywalker kora premierje után 2022. december 16-áig kell várnunk a következő Star Wars-filmre, majd utána kétéves ciklusban érkeznek új részek, 2024. december 20-án és 2026. december 18-án is új epizódot láthatunk a mozikban. A Disney azonban nem árulta el, hogy mely filmeket mutatják be.

John Campea információi szerint mindhárom filmet David Benioff és D.B. Weiss páros forgatja majd, ami megerősít egy korábbi pletykát, miszerint Rian Johnson Star Wars-trilógiája kaszát kapott, s nem látjuk visszatérni a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezőjét. Ezt azonban kezeljük fenntartásokkal, merthogy a stúdió közleményében nem fedte fel az új filmeket, így elképzelhető, hogy Johnson trilógiája csak Benioff és Wiess epizódjai után kap zöld lámpát.

Rian Johnson

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Shawn Levy
Filmek

Shawn Levy Star Wars-filmjének forgatókönyvén Az Adam-projekt írója dolgozik

Shawn Levy korábbi munkatársa dolgozik az egyik új Star Wars-film forgatókönyvén.

Az ördög Pradát visel
Filmek

A Disney elkészíti Az ördög Pradát visel folytatását

Visszatérhetünk Meryl Streep oldalán a divat világába.