Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

A Star Wars: IX. rész magyar szinkronos előzetese leplezte le a hazai filmcímet

A Fórum Hungary jóvoltából elkészült a Star Wars: The Rise of Skywalker teaser előzetes magyar szinkronos változata, ami egyben a magyar címet is elárulta.

A Lucasfilm április elején a Chicagóban megrendezésre kerülő Star Wars Celebration során leplezte le az első teaser videót a Skywalker-saga utolsó részéről, azonban nem sokat kellett várnunk a magyar ízelőtőre is, hiszen a hazai filmforgalmazó két héttel az angol nyelvű bemutatkozás után kiadta a szinkronos változatot is.

A magyar nyelvű előzetesből azt is megtudtuk, hogy a Skywalker kora alcímen fogják bemutatni a hazai mozikban a filmet, ami elsőre úgy tűnhet, mintha félrefordították volna a The Rise of Skywalker angol címet, ám erről szó sincs, csak a Fórum Hungary szeretett volna egy beszédesebb, magyarosabb címet választani az új trilógia befejező részének. Nem mellesleg a Disney jóváhagyta a címet, tehát annyira nem állnak messze az igazságtól.

Az előzetes hallhatjuk Stohl Andrást, aki Luke Skywalkert szinkronizálta, de mellette még Gesztesi Károly (Lando Calrission), Reviczky Gábor (Az Uralkodó) is megszólal, narrációban pedig Vass Gábort hallhattuk.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója December 19-én lesz.

Még több a témában...

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

A Star Wars képregényekből kiderült, hogy Kylo Ren miért visel sisakot

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon