Az Igazság Ligája

WarnerMedia elnöke még Zack Snyder Az Igazság Ligája rendezői változat bemutatójára is utalt

A vártnál előbb jöhet Az Igazság Ligája rendezői vágás?

Bár még tavasszal bejelentették, hogy Az Igazság Ligája rendezői változatot kap, azonban azóta sem derült ki, hogy a filmet pontosan mikor fogják bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón. A megjelenés évének 2021-et jelölték meg, tegnap azonban Jason Kilar bejelentésében arra is kaptunk utalást, hogy mikor jöhet a film.

A WarnerMedia tegnapi bejelentésével sokkolta a mozikat, hogy 2021-ben Európában is elérhető lesz az HBO Max, valamint az összes filmet egyszerre fogják bemutatni a mozikban és online. Az új Mátrix, a Godzilla vs Kong és a The Suicide Squad mellett a jövő év egyik legjobban várt képregényfilmje Zack Snydertől Az Igazság Ligája. Sajnos azonban a stúdió nem árulta el, hogy pontosan mikor fogják bemutatni a képernyőn a filmet. A Warner Bros. november elején jelentette be, hogy a Wonder Woman 1984 december 25-én debütál az HBO Maxon, és sokan úgy gondolják, hogy Karácsonykor okosabbak lehetünk, s talán a SnyderCut premier időpontjáról is lehull a lepel.

Az HBO Max vezetője, Sandra Dewey korábban úgy fogalmazott, hogy a film valamikor 2021 első felében érkezhet a platformra. A WarnerMedia elnök-vezérigazgató, Jason Kilar tegnapi bejelentése után azonban sokan úgy gondolják, hogy a vártnál előbb jelenhet meg a film.

Izgatott vagyok, mert az HBO Max témában annyi csodálatos HBO eredeti sorozat és Max sorozat kerül bemutatásra. A lenyűgöző The Tiger Woods dokumentumfilm januárban érkezik. És ezt a kis dolgot követően néhány hónapon belül a Zack Snyder Az Igazság Ligája is megérkezik.

A nyilatkozat szerint lényegesen korábban érkezik a film, mint azt korábban gondoltuk. A stúdió és a rendező is bőszen dolgozik a filmen, és a korábbi hírekkel ellentétben októberben még pótforgatásra is sor került, igaz csak néhány percnyi extra felvételről beszélünk. Dolgoznak Steppenwolf teljesen új köntösén, az eredeti tervek szerint Darkseid is feltűnik a filmben, de még Deathstroke is többet lesz képernyőn, Jared Leto szerepéről már nem is beszélve. Mi sem bizonyítja jobban, hogy komolyan gondolják, hiszen a költségvetés már a 70 millió dollárt is meghaladja.

Az Igazság Ligája
Total
1
Shares
Previous Article
J.J. Abrams George Lucas

George Lucas elárulta, miért adta el a Lucasfilmet a Disneynek

Next Article

Új trailert kapott a The Last of Us Part II

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!