Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája pótforgatásával már 70 millió dollárra ugrott a film költségvetése

A Warner Bros. tényleg odateszi magát.

Korábban az HBO Max vezetője, Bob Greenblatt úgy jellemezte Az Igazság Ligája rendezői változatát, mint egy rendkívül drága játékot, és akkor még nem lehetett hallani olyan hírekről, hogy pótforgatásra is sor fog kerülni, mindössze néhány szinkron alámondásra és a vizuális effektek befejezéséről beszéltek. A fejes már akkor optimista becslésnek vélte a 30 millió dollárt, ami már jelentések szerint 70 milliónál tart.

Néhány órája kaptuk a hírt, hogy októberben pótforgatást tartanak új jelenetek miatt. A The Wrap úgy tudja, hogy a film költségvetése a pótforgatásokkal 70 millió dollárnál áll. Miközben sok alkotást nulláról vígan leforgatnak ennyi összegből, addig a Warner pusztán az utókorrekcióra elkölt több tízmillió dollárt. Mi sem bizonyítja jobban, hogy tényleg komolyan gondolják, mindent beleadnak. Az elején még csak VFX-munkákról lehetett olvasni – bár egy szakember úgy fogalmazott, hogy majdnem teljesen elkészültek a látvánnyal -, azonban Snyder az eredeti tervekhez tér vissza. Darkseid mellett csatlósa, DeSaad is szerepet kap a filmben, és Steppenwolf egy brutális új köntösben tér vissza. De a legnagyobb összeget alighanem az októberi pótforgatás fogja felemészteni.

Az HBO Max nagyon bízik a projekt sikerében, különben nem költenének ilyen nagy összeget a filmre. Abban a hitben vannak, hogy a filmmel az HBO Max előfizetők száma is megugrik majd, hiszen csak és kizárólag a streamingszolgáltatón lesz elérhető a film. A filmet négy, egyórás részként fogják bemutatni, később pedig érkezni fog egyben a négy óra. Pontos megjelenésről még nem tudni, mindössze 2021 biztos.

Total
1
Shares
Previous Article

Már vásárlás előtt installálhatóak lesznek a játékok az Xbox Series konzolokon?

Next Article

Doom Guy jó eséllyel az Xbox Game Pass katalógusát is meghódítja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!