Az Igazság Ligája

A WarnerMedia elnöke szerint 30M dollárnál jóval többe kerül bemutatni a Snyder Cutot

Bárcsak harminc millió dollárról lenne szó…

Múlt héten a Warner Bros. végre megerősítette, hogy 2021-ben bemutatják Zack Snyder rendezői változatát Az Igazság Ligájából az HBO Max streamingszolgáltatón. Az akkori jelentések szerint ez a stúdiónak nagyjából 20-30 millió dollárjába fog fájni, azonban nagyon úgy fest, hogy picit elszámolták magukat az elemzők, s ennél jóval többe fog kerülni majd a móka.

A Recode Media podcast műsor legutóbbi műsorában a WarnerMedia vállalat elnöke, Bob Greenblatt volt a vendég, aki a cég új streamingszolgáltatásáról mesélt, de miközben az HBO Max volt a téma, elárulta, hogy a Snyder Cut körüli viták és megbeszélések már tavaly ősszel elkezdődtek. Greenblatt elárulta, hogy a Snyder Cut „radikális újragondolása” lesz annak a filmnek, amit a mozikban láttunk, és nagyon drága mulatság lesz befejezni a filmet.

Amikor a műsor házigazdája arról beszélt, hogy nagyjából harminc milliós költségről hallott, az elnök csak annyival felelt, hogy

Bárcsak 30 millió dolláról lenne szó.Bob Greenblatt

Nem teljesen világos még, hogy milyen teendők maradtak még a filmmel, bár korábban VFX szakember úgy fogalmazott, hogy a vizuális effektek majdnem teljesen elkészültek, de nyilvánvalóan ezeket fel kell újítani. Arról is hallani lehetett, hogy a rendező szeretett volna extra jeleneteket rögzíteni még, de ezt a stúdió nem engedte, s csak extra dialógusokat rögzíthetnek.

Pontos dátum még nem ismert, hogy mikor mutatják be a filmet.

Bob Greenblatt
Total
4
Shares
Previous Article
Morgan Stark

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Next Article
Köztársaság Fénykora

A Lucasfilm jövő januárra halasztotta a Star Wars: Köztársaság Fénykora debütálását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!