Főoldal Filmek Bejelentették, hogy Az Igazság Ligája rendezői változatát az HBO Max streamingszolgáltatón fogják bemutatni
FilmekBREAKING

Bejelentették, hogy Az Igazság Ligája rendezői változatát az HBO Max streamingszolgáltatón fogják bemutatni

Nem kérdés többé, létezik a Snyder Cut, amit most a Warner Bros. szépen be is jelentett a jövő héten induló HBO Max streamingszolgáltatóra.

494
Az Igazság Ligája

Zack Snyder rendező még év elején tartott egy vetítést az általa megvágott Az Igazság Ligájából. A zártkörű bemutatóra még 2020 elején került sor, nem sokkal a koronavírus-járvány kirobbanása előtt, ami megállította az életet Hollywoodban. A vetítés annyira jól sikerült, hogy meggyőzte a vezetőket, hogy be kell mutatni a Snyder Cutot, amiért a rajongók lassan három éve könyörögnek. A hírt maga a rendező jelentette be, miközben a rajongókkal közösen otthonról nézték újra Az acélembert, hogy 2021-ben az HBO Max streamingszolgáltatón fogják bemutatni a filmet.

A The Hollywood Reporter már utol is érte a filmrendezőt, akitől megtudták, hogy még mindig nem döntötték el, hogy pontosan melyik verziót fogják bemutatni, hiszen létezik egy nagyon hosszúra elnyújtott, majdnem négyórás rendezői vágás belőle, amit akár még hat fejezetre is darabolhatnak. Fontos azonban, hogy a film utómunkáján az eredeti csapat dolgozik, ők fogják megvágni, és befejezni az utolsó simításokat a vizuális effekteken. Még a főszereplőket is visszahívják, bár új jelenet felvételére nem kerül sor, pusztán extra dialógusokat rögzítenek csak.

Snyder a lapnak elárulta, hogy soha nem látta Joss Whedon feldolgozását, de azt tudja, hogy szinte teljesen átírták a filmet, mert amit bemutattak köszönőviszonyban sem áll azzal, amin dolgozott távozása előtt. Nem hitte volna, hogy erre valaha is sor kerül majd, hogy bemutassák az eredeti vágást.

Ez egy teljesen új dolog lesz, és különleges azok számára, akik látták a bemutatott filmet, egy új élmény lesz ebből a filmből. Valószínűleg az egynegyedét láttad, amit csináltam.

Mindig úgy gondoltam, mint egy dologra az elmúlt 20 évben, talán valaki készít egy dokumentumfilmet, és kölcsönadhatom majd a jelenetet, a vágás egy töredék darabkáját, amit senki sem látott.

Zack Snyder

Egy forrás szerint a Snyder Cut költségvetése nagyjából 20-30 millióra tehető, de ez egy olyan összeg, amit a Warner Bros. habozás nélkül kész kifizetni, hiszen a rajongók már a stúdió kapuit döngetik, hogy végre lássák Zack Snyder eredeti elgondolását.

Zack Snyder
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...