Az Igazság Ligája

Rengeteg vizuális-effekt készült Az Igazság Ligája Snyder-féle változatához

Az Igazság Ligája VFX superviseroai megerősítették, hogy a híres Snyder Cut-hoz rengeteg vizuális-effektet gyártottak.

Az Igazság Ligája VFX superviseroai megerősítették, hogy a híres Snyder Cut-hoz rengeteg vizuális-effektet gyártottak.

A DC Moziverzum alkotásai közül a legnagyobb csalódást alighanem Az Igazság Ligája okozta, ami rányomta bélyegét az univerzum sorsára is, szerencsére azonban a Warner Bros. nem teljes kudarcként élte meg a dolgot. A stúdió inkább felhagyott az univerzumépítéssel, a hangsúlyt pedig az önálló részekre helyezte, ami végül meghozta a sikert, hiszen mind a Wonder Woman, az Aquaman és a Shazam! is remekül szerepelt.

Ez azonban nem vigasztalja a DC rajongókat, akik Zack Snyder távozása után követelik a Snyder Cutot a stúdiótól. Snyder, lánya tragikus halála után kénytelen volt félbehagyni a pótforgatást, helyét Joss Whedon vette át a Marveltől, aki több jelentet is teljesen újraforgatott, a rajongók pedig az ő számlájára róják a veszteséget. Még petíció gyűjtésbe is fogtak, hogy kiadassák a Snyder Cutot, azonban a Warner hallani sem akart erről, mindvégig cáfolták, hogy lenne más változat a filmből.

Mígnem néhány napja Jason Momoa elárulta, mennyire együtt érez a rajongókkal, akik látni szeretnék Snyder nagyszerű változatát. A sorba most beállt a film két VFX supervisora is, John Desjardin és Bryan Hirota, akik szintén megerősítették, hogy létezik ez a változat, sőt, majdnem kész állapotban van a film.

A híres Junkie XL zeneszerző is elújságolta korábban, hogy Danny Elfman társszerzővel Whedon érkezése előtt dolgoztak a Snyder-féle változaton, de Fabian Wagner operatőr is köszönetet mondott, amiért a rajongók kampányt indítottak, hogy bemutassák Snyder változatát. Úgy tűnik tehát, hogy sok energiába és időbe nem kerülne, hogy a Warner kiadja a Snyder Cutot, bár rendkívül csekély esélyt látunk erre, de a remény hal meg utoljára.

Total
5
Shares
Previous Article
Andy Serkis

A Fekete Párduc után a The Batmanben is kipróbálná magát Andy Serkis, ő lehet ugyanis Alfréd

Next Article

Kéz a kézben: Diablo IV és Overwatch 2

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!