Wide Screen
Image default
Filmek

Az Igazság Ligája operatőre végig sírta Joss Whedon vágását

Nemcsak a rajongók és kritikusok bőgték végig Az Igazság Ligája Joss Whedon vágását, hanem a film operatőre is.

A Warner Bros. és a DC Moziverzum nehéz időszakon van túl, de kétségtelen, hogy a mélypontot Az Igazság Ligája jelentette, ami már bemutatója előtt is számtalan problémával küszködött, s ennek következményét a végeredmény is megsínylette. Miután Zack Snyder lánya tragikus hála után magára hagyta a projektet az utómunka idején, a Marveltől átigazolt Joss Whedon vette át a rendezői teendőket, aki a pótforgatások során több dolgot is megváltoztatott a tervekhez képest.

És ez nemcsak a rajongóknak nem tetszett, hanem a film operatőrének, Fabian Wagner-nek sem. Wagner nem fogta vissza magát, mikor a ComicBook.com lapnak adott interjút, ahol őszintén mesélt Joss Whedon és Snyder vágás közötti különbségről.

Nagyon nehéz megmondani, mert hiszen miközben néztem, végig bőgtem a filmet. Nehéz megmondanom, hogy pontosan mennyit változott, de sokat. Nagyon más volt, és szomorú, mert imádtam Zack-kel dolgozni. Életem legjobb ideje volt a közös munka. A közös munka mellett, az egész banda és sok más dolog volt a filmen, ami miatt annyira jó volt dolgozni rajta.

A munka során ismertem meg a feleségem. Rengeteg más dolog volt még, nagyszerűen telt a forgatás, és abban a formában, ahogy kijött a film, szégyen volt látni.

Wagner nyilatkozta újabb lökést adhat a rajongóknak, akik a bemutató után petíciógyűjtésbe fogtak Snyder vágása végett, s még a stúdiót is megrohamozták, de nagyon úgy tűnik, hogy hiú ábrándokat kergetnek, s anyagi és stratégiai megfontolásból nem fogják kiadni a Snyder Cutot.

Az Igazság Ligája

Még több a témában...

Új háborús jeleneteket hozott a Wonder Woman nemzetközi előzetese

Czanik Gergely

Készül a Suicide Squad folytatása

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Bosszúállók

Orosz Ferenc

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább