x
Close






Közelgő események

Filmek

Az Igazság Ligája operatőre végig sírta Joss Whedon vágását

Nemcsak a rajongók és kritikusok bőgték végig Az Igazság Ligája Joss Whedon vágását, hanem a film operatőre is.

Az Igazság Ligája operatőre végig sírta Joss Whedon vágását
  • Publishedaugusztus 31, 2019

Nemcsak a rajongók és kritikusok bőgték végig Az Igazság Ligája Joss Whedon vágását, hanem a film operatőre is.

A Warner Bros. és a DC Moziverzum nehéz időszakon van túl, de kétségtelen, hogy a mélypontot Az Igazság Ligája jelentette, ami már bemutatója előtt is számtalan problémával küszködött, s ennek következményét a végeredmény is megsínylette. Miután Zack Snyder lánya tragikus hála után magára hagyta a projektet az utómunka idején, a Marveltől átigazolt Joss Whedon vette át a rendezői teendőket, aki a pótforgatások során több dolgot is megváltoztatott a tervekhez képest.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

És ez nemcsak a rajongóknak nem tetszett, hanem a film operatőrének, Fabian Wagner-nek sem. Wagner nem fogta vissza magát, mikor a ComicBook.com lapnak adott interjút, ahol őszintén mesélt Joss Whedon és Snyder vágás közötti különbségről.

Nagyon nehéz megmondani, mert hiszen miközben néztem, végig bőgtem a filmet. Nehéz megmondanom, hogy pontosan mennyit változott, de sokat. Nagyon más volt, és szomorú, mert imádtam Zack-kel dolgozni. Életem legjobb ideje volt a közös munka. A közös munka mellett, az egész banda és sok más dolog volt a filmen, ami miatt annyira jó volt dolgozni rajta.

A munka során ismertem meg a feleségem. Rengeteg más dolog volt még, nagyszerűen telt a forgatás, és abban a formában, ahogy kijött a film, szégyen volt látni.

Wagner nyilatkozta újabb lökést adhat a rajongóknak, akik a bemutató után petíciógyűjtésbe fogtak Snyder vágása végett, s még a stúdiót is megrohamozták, de nagyon úgy tűnik, hogy hiú ábrándokat kergetnek, s anyagi és stratégiai megfontolásból nem fogják kiadni a Snyder Cutot.

Az Igazság Ligája

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.