Wide Screen
Image default
Filmek

Az Igazság Ligája operatőre végig sírta Joss Whedon vágását

Nemcsak a rajongók és kritikusok bőgték végig Az Igazság Ligája Joss Whedon vágását, hanem a film operatőre is.

Nemcsak a rajongók és kritikusok bőgték végig Az Igazság Ligája Joss Whedon vágását, hanem a film operatőre is.

A Warner Bros. és a DC Moziverzum nehéz időszakon van túl, de kétségtelen, hogy a mélypontot Az Igazság Ligája jelentette, ami már bemutatója előtt is számtalan problémával küszködött, s ennek következményét a végeredmény is megsínylette. Miután Zack Snyder lánya tragikus hála után magára hagyta a projektet az utómunka idején, a Marveltől átigazolt Joss Whedon vette át a rendezői teendőket, aki a pótforgatások során több dolgot is megváltoztatott a tervekhez képest.

És ez nemcsak a rajongóknak nem tetszett, hanem a film operatőrének, Fabian Wagner-nek sem. Wagner nem fogta vissza magát, mikor a ComicBook.com lapnak adott interjút, ahol őszintén mesélt Joss Whedon és Snyder vágás közötti különbségről.

Nagyon nehéz megmondani, mert hiszen miközben néztem, végig bőgtem a filmet. Nehéz megmondanom, hogy pontosan mennyit változott, de sokat. Nagyon más volt, és szomorú, mert imádtam Zack-kel dolgozni. Életem legjobb ideje volt a közös munka. A közös munka mellett, az egész banda és sok más dolog volt a filmen, ami miatt annyira jó volt dolgozni rajta.

A munka során ismertem meg a feleségem. Rengeteg más dolog volt még, nagyszerűen telt a forgatás, és abban a formában, ahogy kijött a film, szégyen volt látni.

Wagner nyilatkozta újabb lökést adhat a rajongóknak, akik a bemutató után petíciógyűjtésbe fogtak Snyder vágása végett, s még a stúdiót is megrohamozták, de nagyon úgy tűnik, hogy hiú ábrándokat kergetnek, s anyagi és stratégiai megfontolásból nem fogják kiadni a Snyder Cutot.

Az Igazság Ligája

Még több a témában...

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher és rendezők így reagáltak Az Igazság Ligája rendezői változatának bejelentésére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat