Wide Screen
Image default
Filmek

Steppenwolf brutális lesz Az Igazság Ligája rendezői változatában, és erről Zack Snyder is megosztott egy képet

Ilyen félelmetes lesz Steppenwolf.

A Warner Bros. stúdió még májusban jelentette be, hogy jövőre érkezik Az Igazság Ligája rendezői változata az HBO Max streamingszolgáltatóra. Később a rendező megerősítette, hogy teljesen kontroll alatt tartja a munkát, a stúdiónak nincs beleszólása, csak a pénzt adja a filmre. A filmről az elmúlt hetekben több mindent is megtudunk, például hogy Superman a fekete jelmezében is feltűnik benne, de A zöld lámpások is szerephez jutnak, illetve Darkseid a film eredeti gonosztevője is megmutatja magát.

Nagyon sok probléma felmerült a színházban bemutatott filmmel, de ezek közül az egyik legnagyobb problémát Steppenwolf jelentette, aki egyszerűen átvette nagybátyja Darkseid helyét Joss Whedon vágásában. A képregényekkel ellentétben Steppenwolf nem nyűgözte le a rajongókat, ami meglepő, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy Whedon milyen hatékonyan bánt Loki és Ultron antagonistákkal a Bosszúállók-filmekben.

A karakter megítélésén az sem segített sokat, hogy egészen béna megjelenést kapott a filmben. Ez köszönő viszonyban sem állt azzal, amit Snyder mutatott a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala kivágott jelenetében. A döntés hátterében az állhatott, hogy pénzt szerettek volna megtakarítani azzal, hogy így leegyszerűsítették a karakter megjelenését a filmben, hiszen Whedon a film túlnyomó részét teljesen újraforgatta.

Most azonban hogy Snyder megkapta a lehetőséget, hogy eredeti vágásban mutassa be a filmet. Steppenwolf abban a kosztümben kap szerepet, amit láttunk a korábbi terveken és abban a bizonyos törölt jelenetben. Az augusztus 22-én megrendezésre kerülő DC FanDome eseményen többet megtudunk majd a Snyder Cutról, de addig is érjük be egy újabb képpel, amit a rajongóival megosztott Vero oldalán. Ezen a képen Steppenwolfot mutatta meg, természetesen eredeti dizájnban.

A karakter egyenesen félelmetesnek tűnik ezen a képen, bár nagyon kis felbontású kép, de már itt is sokkal jobban fest, mint ahogy a filmben ábrázolták. Hivatalos megjelenési dátumot és címet még nem kapott a film, de két hét múlva minden kiderül.

Még több a témában...

Hawkman szerepében Aldis Hodge csatlakozott a Black Adam szereplőgárdájához

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill állítása szerint nem lesz ott Az Igazság Ligája pótforgatásán?

Kévés Bence Mihály

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat