Főoldal Filmek Steppenwolf brutális lesz Az Igazság Ligája rendezői változatában, és erről Zack Snyder is megosztott egy képet
Filmek

Steppenwolf brutális lesz Az Igazság Ligája rendezői változatában, és erről Zack Snyder is megosztott egy képet

Ilyen félelmetes lesz Steppenwolf.

819
Steppenwolf

A Warner Bros. stúdió még májusban jelentette be, hogy jövőre érkezik Az Igazság Ligája rendezői változata az HBO Max streamingszolgáltatóra. Később a rendező megerősítette, hogy teljesen kontroll alatt tartja a munkát, a stúdiónak nincs beleszólása, csak a pénzt adja a filmre. A filmről az elmúlt hetekben több mindent is megtudunk, például hogy Superman a fekete jelmezében is feltűnik benne, de A zöld lámpások is szerephez jutnak, illetve Darkseid a film eredeti gonosztevője is megmutatja magát.

Nagyon sok probléma felmerült a színházban bemutatott filmmel, de ezek közül az egyik legnagyobb problémát Steppenwolf jelentette, aki egyszerűen átvette nagybátyja Darkseid helyét Joss Whedon vágásában. A képregényekkel ellentétben Steppenwolf nem nyűgözte le a rajongókat, ami meglepő, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy Whedon milyen hatékonyan bánt Loki és Ultron antagonistákkal a Bosszúállók-filmekben.

A karakter megítélésén az sem segített sokat, hogy egészen béna megjelenést kapott a filmben. Ez köszönő viszonyban sem állt azzal, amit Snyder mutatott a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala kivágott jelenetében. A döntés hátterében az állhatott, hogy pénzt szerettek volna megtakarítani azzal, hogy így leegyszerűsítették a karakter megjelenését a filmben, hiszen Whedon a film túlnyomó részét teljesen újraforgatta.

Most azonban hogy Snyder megkapta a lehetőséget, hogy eredeti vágásban mutassa be a filmet. Steppenwolf abban a kosztümben kap szerepet, amit láttunk a korábbi terveken és abban a bizonyos törölt jelenetben. Az augusztus 22-én megrendezésre kerülő DC FanDome eseményen többet megtudunk majd a Snyder Cutról, de addig is érjük be egy újabb képpel, amit a rajongóival megosztott Vero oldalán. Ezen a képen Steppenwolfot mutatta meg, természetesen eredeti dizájnban.

A karakter egyenesen félelmetesnek tűnik ezen a képen, bár nagyon kis felbontású kép, de már itt is sokkal jobban fest, mint ahogy a filmben ábrázolták. Hivatalos megjelenési dátumot és címet még nem kapott a film, de két hét múlva minden kiderül.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...