Az Igazság Ligája

Superman a fekete jelmezében sétált be a Snyder-féle Az Igazság Ligája új klipjében

Superman a fekete jelmezben támadt fel.

A Justice Con panel tegnapi műsorában Zack Snyder mutatott egy klipet Az Igazság Ligája rendezői változatából, amiben végre a fekete ruhás Superman is látható. Superman visszatéréséről rengeteg pletykát olvashattunk a bemutató előtt, miszerint Henry Cavill ezúttal magára ölti Superman fekete jelmezét is, ám Joss Whedon ezt is kidobta, s teljesen újraalkotta a filmet a stúdióval.

Szerda óta tart a Comic-Con@Home rendezvény, amin sem a Marvel Studios, sem a Warner Bros. nem képviseltette magát. Az utóbbi inkább saját műsorral készül majd augusztus végén. Zack Snyder azonban a Justice Con néven éjjel saját műsort tartott, és ahogy a név is mutatja, nem érhetett véget úgy az adás, hogy ne mutasson egy rövid videót Az Igazság Ligájából. Tényleg csak néhány másodpercről van szó, és sokaknak még a jelenet is ismerős lehet, hiszen a Blu-ray lemez extrái már tartalmazzák, egy változtatástól eltekintve, mégpedig hogy Superman jelmeze ebben a jelenetben fekete.

A beszélgetésből továbbá az is kiderült, hogy a jelenetben Henry Cavill piros és kék jelmezt, vagyis Superman közismert kosztümjét viselte, és a változtatásokra csak később került sor. Erre azért volt szükség, mert a stúdió és a rendező nem egy hajóban eveztek. A rendező itt ebben a jelenetben azt próbálta el, hogy a felvétel után lehetséges-e megváltoztatni a jelmez színét, s ahogy látjuk, sikeresen hárították az akadályokat.

Snyder végezetül azt is megerősítette, hogy a hivatalos cím és a teaser előzetes jövő hónapban, a DC FanDome eseményen debütál majd, szóval hamarosan még többet megtudunk majd a filmről. Az Igazság Ligája rendezői változatát valamikor jövő év elején fogják bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón.  

Total
3
Shares
Previous Article

[SDCC 2020] Előzetesen a For All Mankind második évada

Next Article

Decemberben érkezik meg a Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!