Wide Screen
Image default
Filmek

Superman a fekete jelmezében sétált be a Snyder-féle Az Igazság Ligája új klipjében

Superman a fekete jelmezben támadt fel.

A Justice Con panel tegnapi műsorában Zack Snyder mutatott egy klipet Az Igazság Ligája rendezői változatából, amiben végre a fekete ruhás Superman is látható. Superman visszatéréséről rengeteg pletykát olvashattunk a bemutató előtt, miszerint Henry Cavill ezúttal magára ölti Superman fekete jelmezét is, ám Joss Whedon ezt is kidobta, s teljesen újraalkotta a filmet a stúdióval.

Szerda óta tart a Comic-Con@Home rendezvény, amin sem a Marvel Studios, sem a Warner Bros. nem képviseltette magát. Az utóbbi inkább saját műsorral készül majd augusztus végén. Zack Snyder azonban a Justice Con néven éjjel saját műsort tartott, és ahogy a név is mutatja, nem érhetett véget úgy az adás, hogy ne mutasson egy rövid videót Az Igazság Ligájából. Tényleg csak néhány másodpercről van szó, és sokaknak még a jelenet is ismerős lehet, hiszen a Blu-ray lemez extrái már tartalmazzák, egy változtatástól eltekintve, mégpedig hogy Superman jelmeze ebben a jelenetben fekete.

A beszélgetésből továbbá az is kiderült, hogy a jelenetben Henry Cavill piros és kék jelmezt, vagyis Superman közismert kosztümjét viselte, és a változtatásokra csak később került sor. Erre azért volt szükség, mert a stúdió és a rendező nem egy hajóban eveztek. A rendező itt ebben a jelenetben azt próbálta el, hogy a felvétel után lehetséges-e megváltoztatni a jelmez színét, s ahogy látjuk, sikeresen hárították az akadályokat.

Snyder végezetül azt is megerősítette, hogy a hivatalos cím és a teaser előzetes jövő hónapban, a DC FanDome eseményen debütál majd, szóval hamarosan még többet megtudunk majd a filmről. Az Igazság Ligája rendezői változatát valamikor jövő év elején fogják bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón.  

Még több a témában...

Darkseid és Steppenwolf mellett egy másik antagonista is feltűnik Az Igazság Ligája rendezői változatában?

Kévés Bence Mihály

Steppenwolf brutális lesz Az Igazság Ligája rendezői változatában, és erről Zack Snyder is megosztott egy képet

Kévés Bence Mihály

A DC FanDome hihetetlen palettával készül, több mint 300 vendéget jelentettek be

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat