Főoldal Filmek A hírek szerint jövő hónapban rendeznek egy Justice Con nevű eseményt, amin Zack Snyder is jelen lesz
Filmek

A hírek szerint jövő hónapban rendeznek egy Justice Con nevű eseményt, amin Zack Snyder is jelen lesz

Még több hírt kapunk Az Igazság Ligája rendezői változatáról?

450
Az Igazság Ligája

A következő hónapokban várhatóan több részletet is megtudunk majd Az Igazság Ligája rendezői változatáról, de talán már július hónapban csepegtethetnek néhány morzsát a filmről, mivel több külföldi lap értesülése szerint egy úgynevezett Justice Con rajongói találkozót tartanak a következő hónapban. Az eseményt természetesen online tartanák meg, amire még a film rendezőjét is meghívták.

A Warner Bros. még múlt hónapban jelentette be, a Snyder Cutot, amit valamikor 2021-ben fognak bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón. A bejelentéskor a stúdió mindössze annyit erősített meg, hogy érkezik a Snyder Cut, de se pontos megjelenési dátumot nem tettek közzé, illetve azt sem tudjuk, hogy milyen formában mutatják be, hiszen állítólag 4 órás változatról van szó, amit akár részekre is szétdarabolhatnak. Az viszont biztos, hogy a stúdió komolyan gondolja, hiszen több tízmillió dollárt költ majd a projektre.

A The Nerd Queens YouTube-csatorna és a Comic Book Debate osztotta meg elsőként a hírt, hogy júliusban tartják a Justice Con rendezvényt, ami gyakorlatilag nem sokban különbözik majd a Comic-Con @ Home eseménytől, amiről néhány napja derült ki, hogy július végén tartanak. A jelentés szerint Zack Snyder lesz az egyik vendég a rendezvényen, de rajta kívül még a Darkseidet alakító Ray Porter és a film képes forgatókönyv tervezője, Jay Oliva is megjelenik.

Egészen érdekes, de közel sem meglepő döntés lenne a Warner részéről, ha ezt a megoldást választaná Az Igazság Ligája reklámozásához. Itt szögeznénk le, hogy mivel a rajongók a végsőkig kitartottak a rendező mellett, ezért egy rendezői panel előtt garantált lenne a “sorban állás”. Talán még új jeleneteket, koncepciós rajzokat is megoszthatnak a jelenlévőkkel, aminek kifejezetten örülnének a rajongók.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder terve szerint hat filmből áll majd a Rebel Moon

A jóból is megárt a sok, de a Rebel Moon eddig pocséknak...

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változatában lesz egy bizarr szexjelenet Ed Skrein és egy idegen között

6 órás rendezői változatot kap a Rebel Moon, és ebben bizarr szexjelenetet...