Az Igazság Ligája

Az HBO Max streamingszolgáltatón mutatják be a Snyder Cut-féle Az Igazság Ligáját?

Minden jel arra utal, hogy a rajongók végre megkapják Zack Snyder rendezői Az Igazság Ligája változatát, méghozzá a május végén induló HBO Max streamingszolgáltatón.

Már korábban is voltak jelek arra nézve – maga Zack Snyder is képeket osztott meg belőle -, hogy talán mégis bemutatják a híres Snyder Cutot a filmből, azonban a stúdió kommünikéjében eddig nem erősítette meg, sőt, próbálta tagadni, hogy létezne másik vágás a filmből. Majd tavaly Jason Momoa azzal állt a nyilvánosság elé, hogy együtt érez a rajongókkal, akik követelik Snyder változatát. Majd ősszel beállt a sorba a filmen dolgozó két VFX szakember is, akik szinten megerősítették, hogy a Snyder Cut vizuális effektjei majdnem elkészültek teljesen.

A kezdetektől fogva bíznak benne a rajongók, hogy imáik meghallgatásra találnak majd, s előbb vagy utóbb a Warner Bros. megszánja őket egy kiadással, és lehet nem is kell olyan sokat várni erre. A DCEU Mythics szerkesztője, Jeremy Conrad erősített rá, hogy a stúdió terve az, hogy az HBO Maxon fogják bemutatni a filmet, és nem a DC Moziverzum részeként, ahogy azt egyesek már korábban is feltételezték.

Rengeteg egymásnak ellentmondó beszámolót lehetett olvasni a filmről, hogy milyen formában fogják bemutatni a Snyder Cutot, vannak akik azzal érvelnek, hogy egy limitált széria lesz, mások szerint egy nagyon elnyújtott játékfilm lesz, és arra is gondolnak sokan, hogy egy nyers változat lesz csak, mert a Warner Bros. nem akart sok pénzt belefeccölni.

Bárhogy is alakuljon, hamarosan kiderül, mert egy hét múlva indul a Warner Bros. új online videotékája, exkluzív DC tartalmakkal, amiket J.J. Abrams és a Bad Robot produkciós cége szállít majd.

Total
3
Shares
Previous Article

Limitált The Last of Us Part II PS4 és egyéb cuccok érkeznek hamarosan

Next Article
David Arquette

David Arquette megerősítette, hogy ő is visszatér az ötödik Sikoly-filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!