HBO Max

Május végén indul az HBO Max új streamingszolgáltató

A WarnerMedia közleményben tudatta, hogy május végén tervezi elindítani új streamingszolgáltatóját, az HBO Maxot, amihez egy rövid előzetest is kaptunk.

A WarnerMedia közleményben tudatta, hogy május végén tervezi elindítani új streamingszolgáltatóját, az HBO Maxot, amihez egy rövid előzetest is kaptunk.

Ha streamingszolgáltató neve merül fel, mindenkinek a Netflix ugrik be elsőként, ami nem véletlen, hiszen a céget több mint 20 éve alapították, de csak 2007-tól vált a platform életünk szerves részévé, amikor előállt saját technikájával, ami személyre szabott profilt nyújtott minden előfizetőnek, illetve szolgáltatásait a felhasználói értékelések alapján kínálta, mellette pedig az egyik legnépszerűbb DVD kölcsönző is volt.

A Netflix sikere után érezhetően egyre nagyobb harc van kibontakozóban a streamingszolgáltatók között, bár a Netflix még egy célegyenessel így is vezet a többiek előtt, de a Disney+ szorosan a nyomában, és hamarosan a WarnerMedia is becsatlakozik a harcba. A vállalat még tavaly jelentette be, hogy ők is saját felülettel és saját tartalommal próbálkoznak ezen a piacon, ami könnyen elképzelhető, hogy idővel teljesen felváltja majd a mozikat; különös tekintettel ilyen világjárványok idején, amikor az emberek otthon maradnak, és úgy próbálnak szórakoztató tartalmat fogyasztani.

A WarnerMedia közleményében arról számolt be, hogy május 27-én indítják majd az HBO Max névre keresztelt új platformot, ami kezdetben közel 10.000 órás tartalommal bír majd, és bevezető ára $14,99 lesz. Az indulás napjától számítva olyan sorozatokat válogathatunk majd, mint Anna Kendrick főszereplésével készült Love Life, az On The Record dokumentumfilm, a szkript nélküli Legendary and Craftopia show, de a gyerekeknek is szeretnének kedvezni, mert a Looney Tunes Cartoon és a The Not Too Late Show with Elmo rajzfilmekkel várják őket.

https://twitter.com/hbomax/status/1252581601378172928?s=20

És akkor még nem beszéltünk a készülő alkotásokról sem, mert J.J. Abrams és a Bad Robot produkciós cég nem véletlen szerződött a Warnerrel, az Abrams család saját gyártású tartalommal készül majd. Emellett készül majd az új A zöld lámpás és Strange Adventure élőszereplős sorozatokról, vagy a Jóbarátok találkozójáról, ami szintén itt lesz majd elérhető.

Csak összehasonlításként a Netflix az alapcsomagjáért 8,99 dollárt kell fizetni minden hónapban, szemben a Disney+-szal, ami mindössze $6,99-be kerül 30 napra. A szintén Disney kézben lévő Hulu $5,99, az Amazon Prime Video $12,99, az Apple Tv+ $4,99, HBO Go és az HBO Now szolgáltatások havidíja $14,99 és most ebbe a versenybe száll be az HBO Max, aminek havidíja kimagaslik a tömegből – bár az AT&T egy olyan konstrukcióval állt elő, hogy az HBO előfizetői ingyen élvezhetik majd a szolgáltatást. Egyelőre nem tudni, hogy Magyarországra mikor érkezik a szolgáltatás, csakúgy mint a Disney+.

Total
2
Shares
Previous Article

Májusban érkezik a Hatsune Miku: Project DIVA Mega Mix

Next Article

A Microsoft már májusban kijátszhatja az utolsó kártyáit az új Xbox(ok)ról

Related Posts