A sötét Igazság Ligája

J.J. Abrams egy élőszereplős A sötét Igazság Ligája HBO Max sorozaton dolgozik

Tavaly nyáron J.J. Abrams az évtized üzletét kötötte a WarnerMedia vállalattal, és ennek egyik hozadéka A sötét Igazság Ligája HBO Max tévésorozat lehet.

Tavaly nyáron J.J. Abrams az évtized üzletét kötötte a WarnerMedia vállalattal, és ennek egyik hozadéka A sötét Igazság Ligája HBO Max tévésorozat lehet.

A sötét Igazság Ligája csapat neve nem először merül fel, többször is olvasni lehetett már róluk a szuperhősök korában, legutóbb pedig januárban hallottunk a projektről. Akkor olyan pletykák jelentek meg, hogy a hamarosan induló HBO Max streamingszolgáltató ad majd otthont nekik, mégpedig egy élőszereplős sorozatban mutatják be őket, most pedig újabb hírek láttak napvilágot. Nagyon úgy tűnik, hogy a rajongók álma valóra válik, és J.J. Abrams és a Bad Robot produkciós cége végre feldolgozza a DC karaktereit.

A pletykát eddig nem erősítették meg, és még abban sem lehetünk biztosak, hogy mely karakterek kapnak majd szerepet a sorozatban, de Zatanna szólófilmjéről éveken keresztül beszéltek, így nem lepődnénk meg, ha végül szerepet kapna. És rajta kívül még olyan gonosz teremtmények felbukkanására számítunk A sötét Igazság Ligájában, mint a Mocsárlény, John Constantine, a Halott Ember vagy Etrigan.

És ez még nem minden, amivel a Bad Robot beszáll a tartalomgyártásba, mert a DC Moziverzum mellett Stephen King egyik legismertebb művéhez, a Ragyogáshoz készít egy tíz részes spin-off sorozatot Olverlook címen. A sorozat eddig nem látott történetet fog elmesélni majd Amerika leghíresebb fiktív kísértet járta szállodájáról, ahol a legdurvább képzeleteink elevenednek meg.

Total
11
Shares
Previous Article
Cassian Andor

Cassian Andor az eredeti Zsivány Egyes szkriptben kettős ügynök volt és a Birodalomnak dolgozott

Next Article
A csodálatos Pókember 2.

Dane DeHaan megerősítette, hogy a Disney előtt Baljós Hatos spin-offon dolgoztak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!