x
Filmek

J.J. Abrams alighanem az évtized üzletét ütötte nyélbe a WarnerMedia cégcsoporttal

Jól értesült lapoknak köszönhetően tudjuk, hogy J.J. Abrams egy ötéves szerződést kötött a WarnerMedia vállalattal.

J.J. Abrams alighanem az évtized üzletét ütötte nyélbe a WarnerMedia cégcsoporttal
  • Publishedszeptember 15, 2019

Jól értesült lapoknak köszönhetően tudjuk, hogy J.J. Abrams egy ötéves szerződést kötött a WarnerMedia vállalattal.

Úgy tűnik, hogy az Apple hiába tett visszautasíthatatlan ajánlatot, a befutó egy másik stúdió lett. A The Hollywood Reporter értesülései szerint J.J. Abrams és felesége egy ötéves paktumot kötött a WarnerMedia vállalattal, mely értelmében az Abrams család és a Bad Robot produkciós cég különféle tartalmakkal látja el a Warner cégóriást, filmek, sorozatok mellett még videojátékokat is készítenek a Warner Bros., az HBO és a hamarosan érkező HBO MAX streamingszolgáltatónak. Nem akármekkora dealt ütöttek nyélbe, úgy tudni, hogy legalább 250 millió dolláros megállapodás született – csaknem 150 milliárd forintnak megfelelő összegről beszélünk.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Az 1 billió dollárra becsült Apple állítólag 500 millió dollárt fizetett volna a Bad Robot produkciós cégért, azonban Abrams visszautasította azzal az okkal, hogy a cupertinoi cég arra szerette volna kérni, hogy a Bad Robot kizárólag az Apple-nek készítsen filmeket, megakadályozva őt a Disneyvel való közös munkában – a mikiegeres céggel jelenleg épp a Star Wars: Skywalker kora utómunkáján dolgoznak, a Paramount Pictures-szel pedig a Mission: Impossible és a Star Trek franchise jövőjéről is le kellett volna mondani.

J.J. Abrams aggodalmát fejezte ki afelől is, hogy az Apple nem készít mozifilmeket, kizárólag saját felületét részesíti előnyben más népszerű tartalom közlő felületekkel ellentétben, ezzel szemben a WarnerMediának ott van a Warner Bros. stúdió és a New Line Cinema.

J.J. Abrams

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.