Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Jóbarátok sorozat az HBO Maxon éledhet újra

Hamarosan egy különleges találkozó keretében láthatjuk újra a Jóbarátok sztárjait.

Hamarosan egy különleges találkozó keretében láthatjuk újra a Jóbarátok sztárjait.

A Warner a jövőre induló HBO Maxon támasztaná fel a legendás sitcomot. Fontos azonban kiemelni, hogy a projekt egyelőre csupán a tervezési fázisban van, ám nyilvánvalóan ez is örömteli hír a rajongók számára. A tervekben egy különleges találkozó szerepel, ahol a sorozat sztárjai mellett a széria kreátorai, David Crane és Marta Kauffmann is feltűnnének.

Az eddig is tudvalevő volt, hogy a Jóbarátok epizódjai jövő májustól az HBO Maxra kerülnek. A jelenlegi tulajdonos Netflix számára ez komoly érvágást jelent, ugyanis a 1994-től 2004-ig futó sorozat jelenleg is az egyik legnépszerűbb tartalom a platformon.

A sorozat egyik kreátora, Marta Kauffmann néhány hónapja még kategorikusan kijelentette, hogy nem várható semmilyen új Jóbarátok-projekt. Akkor így fogalmazott az író:

Két oka van annak, hogy semmi ilyesmi nem várható. Egyrészt, a sorozat azt az időszakot mutatta be, mely során a barátaink kvázi családként funkcionálnak számunkra. Nyilván az idő előrehaladtával, mikor az embernek már valóban van családja, ez megváltozik. A másik ok pedig, hogy úgy sem tudnánk jobbat csinálni, mint az eredeti széria.

Úgy tűnik azonban, hogy Kauffmann meggondolta magát. Jennifer Aniston viszont többször is utalt már a lehetséges folytatás lehetőségére, egyrészt, szinte felrobbantotta az internetet az eredeti szereplőgárda többi tagjával készült fényképével, másrészt, Elen DeGeneresnek nyilatkozva Aniston kifejtette, hogy korábban is volt már szó egy új film elkészítésének lehetőségéről, azonban a széria kreátorai mindig elzárkóztak az ötlettől.

Úgy tűnik tehát, hogy a Jóbarátok rajongói újra reménykedhetnek. Ha ez a műsör létrejön, akkor a jövő májusban induló HBO Maxon tudjuk majd megtekinteni.

Még több a témában...

Courteney Cox megerősítette, hogy Gale Weathers szerepében ő is visszatér az új Sikoly-filmben

Kévés Bence Mihály

A Jóbarátok találkozóját is elhalasztották a koronavírus miatt

Vigh Martin

HIVATALOS: Jön a Jóbarátok-találkozó

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat