A sötét Igazság Ligája

J.J. Abrams több tévésorozaton és egy A sötét Igazság Ligája projekten dolgozik a Warner Bros. stúdióval

Kíváncsian várjuk, hogy milyen közös projekten dolgozik majd együtt a Bad Robot és a WarnerMedia, amire nyáron J.J. Abrams családjával aláírt.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen közös projekten dolgozik majd együtt a Bad Robot és a WarnerMedia, amire nyáron J.J. Abrams családjával aláírt.

A rajongók egy ideje már azon tanakodnak, hogy vajon 2019 nyarán a J.J. Abrams és családja kezében lévő Bad Robot produkciós cég milyen megállapodást kötött a WarnerMedia vállalattal, mert a bejelentés pillanatában csak annyit árultak el, hogy több tartalmat is készítenek majd a stúdiónak, amiben képregényektől kezdve a sorozatokon át eljutunk majd a szélesvászonig, vagyis a moziig is.

A Deadline értesülései szerint több mozifilm és tévésorozat is készülőben van a DC képregényei alapján, ezek között pedig A sötét Igazság Ligája csapat bemutatása is szerepel. A lap forrása nem ment bele részletekbe, mindössze annyi derült ki, hogy már folynak a munkálatok, és a Bad Robottól a mozifilmek és a sorozatok vezetői, Hannah Minghella, illetve Ben Stephenson várhatóan már megkezdték a tárgyalásokat fiatal tehetséges írókkal, hogy kiválasszák azokat a karaktereket, akik majd figyelmet kapnak.

Egy kicsivel több mint egy éve már szó volt a Zatanna-szólófilmről, szóval most itt a lehetőség, hogy valóra váljék a projekt, de valószínűleg nemcsak önálló filmet kap a karakter, hanem csapatban is látjuk majd, hiszen John Constantine, Dead Man, Etrigan és Swamp Thing tagokkal összeáll A sötét Igazság Ligája formáció is.

Nem tudni, hogy bármelyik projekt irányítását is elvállalja-e majd, mert valószínűleg ő inkább az HBO csatornára érkező Demimonde sci-fi sorozatra összpontosít majd, de ki tudja, hiszen korábban már elmondta, hogy nagyon szívesen forgatna Superman-filmet is.

J.J. Abrams
Total
5
Shares
Previous Article
Star Wars: A klónok háborúja

Ahsoka és Darth Maul összecsapásával hangolódunk a Star Wars: A klónok háborúja 7. évadára

Next Article
She-Hulk

Hamarosan többet megtudunk a She-Hulk-sorozatról, mert már folyik a szereplőválogatás

Related Posts