x
Filmek

J.J. Abrams csak még jobban ráerősített, hogy filmet forgat az acélemberről

Miután J.J. Abrams nyélbe ütötte az évtized üzletét a WarnerMedia céggel, még az acélemberről is filmet forgat?

J.J. Abrams csak még jobban ráerősített, hogy filmet forgat az acélemberről
  • Publishednovember 23, 2019

Miután J.J. Abrams nyélbe ütötte az évtized üzletét a WarnerMedia céggel, még az acélemberről is filmet forgat?

Még ősszel robbant a hír, miszerint J.J. Abrams rendező-producer egy ötéves szerződést kötött a WarnerMedia vállalattal, ami értelmében az Abrams család és a Bad Robot produkciós cég különféle tartalmakkal gazdagítja a Warner cégóriást. A filmek, sorozatok mellett még videojátékokat is készítenek a Warner Bros. stúdiónak, az HBO csatornára és még a hamarosan érkező HBO MAX streamingszolgáltatóra is. De lehet ennél is többről szólt a megállapodás?

Réges-régen, még a messzi-messzi galaxis előtt a rendező már bejelentkezett a Warnernél, hogy filmet forgatna az acélemberről Superman: Flyby címen, a jelöltek között pedig már Henry Cavill is szerepelt, de eddig más teendői miatt mindig elsiklottunk a téma fölött, most azonban a rendező mintha tagadni sem akarta volna, hogy a DC képregények közkedvelt karakteréről forgat filmet.

A Rolling Stone magazin kötelező köröket futja a Skywalker kora szereplőivel az elmúlt napokban, és legújabb alanya a film rendezője, J.J. Abrams volt. A direktort nemcsak az új Star Wars-filmről faggatták, hanem a Superman-filmről is, és nem kaptunk meggyőző választ arra, hogy rajongói túlkapásról van-e szó, vagy következő alkotása tényleg egy szuperhősfilm lesz:

Még nem vitattuk meg ezeket.

Nyilvánvalóan, még ha filmet is forgat az acélemberről, nagyon korai lenne beszélni arról, és még azt sem tudjuk, hogy ki öltené magára Superman köpenyét, hiszen Henry Cavill nem adott konkrét választ, hogy visszatér-e szerepébe.

J.J. Abrams
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.