Wide Screen
Image default
Filmek

Zack Snyder képpel támasztotta alá, hogy nem mítosz a Snyder Cut, valóban létezik

A Warner Bros. bármennyire is tagadta, hogy Az Igazság Ligájából készült Snyder Cut, a rendező képpel erősített rá a mítoszra.

Zack Snyder rendező mindeddig csak forgatási képeket osztott meg Az Igazság Ligája munkáiról. Snyder családi tragédia után (lánya elvesztése után) kiszállt Az Igazság Ligája forgatásából, helyét a Marveltől érkező Joss Whedon vette át, aki a stúdió kérésére csaknem teljesen átírta a forgatókönyvet, majd újraforgatott néhány jelenetet, ám rendezői kreditet Zack Snyder kapott a film végén.

Az Igazság Ligája nagy csalódás volt a rajongók és a kritikusok számára, sokan Whedont okolták a bukásért, s követelték, hogy mutassák be az eredeti változatot. A premier után petíciógyűjtésbe is kezdtek, hogy bemutassák Zack Snyder rendező eredeti koncepcióját, azonban mindeddig hiába kérték a Warnert, a stúdió tagadta, hogy létezne másik változat a DC szuperhősökből álló formációhoz. Többen azonban mégis az ellenkezőjéről beszéltek, még a vizuális-effektekért felelős csapat vezetője is megcáfolta a stúdió állítását, elmondása alapján csak arra vár, hogy befejezzék.

Tegnap azonban a rendező tiszta vizet öntött a pohárba, s egy olyan képet osztott meg közösségi médiában, amin a Snyder Cut látható, sőt, a képből még az is kiderült, hogy a film eredetileg csaknem 214 perces lett volna:

Snyder a poszt alatt elmondta, hogy azért döntött úgy, hogy megosztja a képet, mert egyszerűen elege lett abból, hogy mindenki letagadta a rendezői változatot, de ezek után kétség sem férhet hozzá, hogy a stúdió raktárában hever a Snyder Cut. A Warner Bros. eddig tagadta, hogy kiadnák az eredeti vágást, de pletykák szerint az HBO Max streamingszolgáltatón elérhető lesz majd.

Még több a témában...

Szinkronos előzetest kapott a Wonder Woman

James Gunn akár egy másik DC-filmet is rendezhetett volna

Zack Snyder családi tragédia miatt nem fejezi be Az Igazság Ligáját, helyére Joss Whedon lép

Orosz Ferenc

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon