Az Igazság Ligája

Joss Whedon hihetetlen mértékben írta át Az Igazság Ligája forgatókönyvét

Az Igazság Ligája bemutatója óta találgatnak a rajongók, hogy Joss Whedon mi mindent törölt Zack Snyder eredeti tervéből.

Az Igazság Ligája bemutatója óta találgatnak a rajongók, hogy Joss Whedon mi mindent törölt Zack Snyder eredeti tervéből.

Miután kiderült, hogy Zack Snydert a családi tragédia után Joss Whedon váltotta Az Igazság Ligája élén, a Warner Bros. úgy adta elő a dolgot, mintha a nagy költségvetésű filmeknél bevett szokásnak számító pótforgatásról lenne szó, amit más körülmények között Snyder is leforgatott volna. De csak utólag derült ki, hogy a Marveltől igazolt rendező mennyi mindent törölt és kivágott a filmből, ami végzetes döntésnek bizonyult, hiszen a DC Moziverzum legnagyobb bukását könyvelte el a film.

Úgy tűnik azonban, hogy az igazság köszönőviszonyban sincs ezzel. A New York Times beszámolójából kiderült, hogy Snyder nyers vágását bemutatták filmrendezők egy kisebb csoportjának, köztük volt Whedon, Andrea Berloff (Straight Outta Compton) és Allan Heinberg (Wonder Woman) is. Majd nem sokkal ezután a Warner Bros. arra kérte a Bosszúállók-film rendezőjét, hogy jelentős mértékben forgassa újra Az Igazság Ligáját, aminek módosított forgatókönyve csaknem nyolcvan új lapot tartalmazott.

Nyilvánvaló, hogy az átírt forgatókönyvnek köszönhetően sokkal színesebb és viccesebb lett a film, s még Gal Gadot, Amy Adams és Diane Lane is nagyobb szerephez jutott, miközben jelentős mértékben csökkentették Flash és Cyborg szerepét. Sajnos azonban a végeredmény nem aratott osztatlan sikert, de még ezek után sem látunk sok reményt, hogy bemutassák a Snyder Cutot, pedig a rajongók után már a színészek is kampányt indítottak érte.

Total
3
Shares
Previous Article

Felfedte magát a Half-Life: Alyx

Next Article

Abe Forsythe készítheti a legújabb Robotzsaru-filmet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!