Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Az első virtuális San Diego-i Comic-Con teljesen ingyenes lesz, és nyár közepén tartják

Elmarad a legendás San Diego-i Comic-Con, de online megtartják.

Még április közepén jelentették be, hogy a koronavírus-járvány miatt elmarad az idei San Diego-i Comic-Con, majd a szomorú hír után néhány héttel később a szervezők egy érdekes ötlettel álltak elő. Ha a rendezvényt nem tudják megtartani a legendás Convention Centerbe, a rajongók ne maradjanak Comic-Con nélkül, ezért ideiglenesen képernyőre költözik az esemény. A bejelentés pillanatában még nem volt világos, hogy mikor pótolják, és hogy ingyenes lesz-e a show, vagy fizetni kell majd a műsorért.

A szervezők nem sokkal korábban közleményt adtak ki, melyben megerősítették, hogy az első virtuális konferencia, azaz a Comic-Con At Home teljesen ingyenes lesz, korlátlanul, sorban állás és más nehézségek nélkül lehet majd nézni a programokat a képernyőn, az eseményre pedig az eredeti időpontban, azaz július 22-26. között kerül majd sor.

A rendezvény szóvivője, David Glanzer így fogalmazott néhány perce:

Az 50 éves fennállásunk során először kerül sor erre. Boldogok vagyunk, hogy gyakorlatilag bárkit köszönthetünk a világ minden tájáról. Bár a maradj otthon körülmények miatt ez egy nagyon nehéz időszak, úgy látjuk, hogy ez egy lehetőség arra, hogy némi örömet okozzunk és megerősítsük közösségtudatunkat.David Glanzer

Noha egy öt évtizeden át tartó szép sorozat szakad meg idén, hiszen a megszokott formában nem tudják megtartani az eseményt, a szervezők nem mondtak le teljesen róla, sőt, mindent megtettek, hogy kárpótolják a rajongókat, amiért elmarad az 51. San Diego-i Comic-Con. Bár ingyenes rendezvényről van szó, a szervezők kitűzőket osztanak a rajongók között, és arra kérik őket, hogy viseljék majd, amikor online bejelentkeznek.

A San Diego-i Comic-Con 2021. július 22-én visszatér a szokott helyszínre és formában.   

San Diego-i Comic-Con

Még több a témában...

A Nickelodeon csatornára érkezik az új animációs Star Trek-sorozat

Vigh Martin

[SDCC 2020] Az acélember írója, David S. Goyer egy alternatív befejezésről beszélt, illetve Supermannek miért kellett megölnie Zod tábornokot

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2020] Előzetesen a For All Mankind második évada

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat