Jurassic World

[SDCC 2020] A franchise legélethűbb dinoszauruszaival találkozhatunk majd a Jurassic World: Dominionban

A trükkök minősége filmről filmre javult, ám úgy tűnik, most elérkeztünk a csúcspontra.

Steven Spielberg klasszikus filmszériája mindig is híres volt arról, hogy forradalmi trükkökkel kápráztatta el a nézőközönséget. Az eredeti három alkotáshoz 2015-ben készült először reboot, azóta pedig már az új széria is trilógiává bővült, jövő évben érkezik ugyanis a Dominion, amely az előző epizód végkifejlete alapján mindenképpen érdekesnek ígérkezik. Júliusban ez a produkció azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy ez lett az első blockbuster, melynek a forgatása újraindult Nagy-Britanniában, most pedig a Comic Con otthoni rendezvényén Colin Trevorrow, a film direktora megosztott néhány érdekes részletet a filmmel kapcsolatban, ezek alapján pedig úgy tűnik, hogy technikai szempontból forradalmi lesz az, amit látunk.

Gyakorlatilag minden Jurassic-film trükkjei egyre élethűbbek, praktikusabbak lettek, és most is sokat javultunk az előző két filmhez képest. Azt gondolom, hogy elértük az animatronikus megjelenítés plafonját, most már teljes mértékben tudjuk hozni a hitelesség kívánt fokát. J. A. Bayona (az előző epizód rendezője-a) fantasztikus munkát végzett, az egész film gyakorlatilag fotorealisztikus, és mindezt csak a fényeléssel oldották meg. Most mi is ezt a módszert alkalmazzuk, így láthatjuk majd, hogy a dinoszauruszok bőre hogy reagál a fényre.

Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett visszatérnek majd az eredeti filmek sztárjai, tehát Jeff Goldblum, Laura Dern és Sam Neill, akik, ahogy arra korábban fény derült, végig jelen lesznek az egész filmben.

A Jurassic World: Dominion bemutatója 2021.június 11-én lesz.

Total
2
Shares
Previous Article
Marvel Kapitány 2.

Brie Larson a Marvel Kapitány mellett nagyon szívesen lenne Samus Aran hős

Next Article

[SDCC 2020] Előzetesen a For All Mankind második évada

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!