Wide Screen
Image default
Sorozatok

[SDCC 2020] Előzetesen a For All Mankind második évada

Folytatódik az Apple TV+ sorozata.

2019 valószínűleg a “nagy streamingháború” kezdeteként fog bevonulni a popkultúra történelemkönyvébe, a Netflix és az HBO továbbra is hatalmas fordulatszámon pörög, elindult a Disney+ szolgáltatása, amely a The Mandaloriannel rögtön kasszát robbantott, az Apple Tv+ pedig olyan sorozatokkal küzd a nézők kegyeiért, mint a Jason Momoa által fémjelzett See, a Hailee Steinfeld főszereplésével készülő Dickinson, vagy a Whiterspon-Aniston páros által uralt The Morning Show. Szintén a nyitónapon, 2019. november 1-én debütált a For All Mankind című sorozat, melynek alaphelyzete egészen érdekes, egy olyan alternatív világban játszódik ugyanis a széria, ahol az űrverseny sohasem ért véget, ugyanis a Szovjetúnió az Egyesült Államokat megelőzve küldött embert a Holdra.

A platform egyébként még tavaly októberben, tehát az első évad premierje előtt megadta a sorozatnak a második évados berendelést, ez alapján tehát úgy tűnik, hogy az Apple bízik a készítőkben. Erre pedig minden okuk meg is van, hiszen nívós gárda készíti a szériát, a kreátorok sorát Ronald D. Moore, Matt Wolpert és Ben Nedivi is erősíti. A főszereplőgárda is erős, feltűnik többek között Joel Kinnaman, Michael Dorman, Wrenn Schmidt, Shantel VanSanten, Sarah Jones és Jodi Balfour is. Most a Comic Con otthoni rendezvényén az Apple egy izgalmas előzetest is közzétett, mely alapján izgatottan várhatjuk az új szezont.

A második évad premierdátuma egyelőre nem ismert.

Még több a témában...

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Vigh Martin

[SDCC 2020] Az acélember írója, David S. Goyer egy alternatív befejezésről beszélt, illetve Supermannek miért kellett megölnie Zod tábornokot

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2020] A franchise legélethűbb dinoszauruszaival találkozhatunk majd a Jurassic World: Dominionban

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat