Főoldal Filmek A San Diego-i Comic-Con szervező bejelentették, hogy év végén online fesztivált tartanak
FilmekBREAKING

A San Diego-i Comic-Con szervező bejelentették, hogy év végén online fesztivált tartanak

Bár elmarad a legendás San Diego-i Comic-Con nyáron, a szervezők igyekszenek pótolni az eseményt, s az év végén egy online showt tartanak.

472
San Diego-i Comic-Con

Bár elmarad a legendás San Diego-i Comic-Con nyáron, a szervezők igyekszenek pótolni az eseményt, s az év végén egy online showt tartanak.

Az idei San Diego-i Comic-Con rendhagyó lesz, hiszen online fogják megtartani a képregénytalálkozót, de várhatóan az eseményt 2021. július 22-25. között a megszokott formában és helyszínen rendezik meg. Minden azon múlik, hogy minden visszakerül a normális kerékvágásba avagy sem, hiszen Kalifornia állam kormányzója csak abban az esetben engedélyezi a rendezvényt, ha elkészültek az oltóanyaggal.

Az idei esemény már elmarad, azonban a szervezők teljes egészében nem mondtak le az ideiről, mert a mai napon bejelentették, hogy Comic-Con at Home név alatt elhozzák otthonunkba a találkozót. Online, streaming formájában fogják megrendezni a találkozót valamikor az év későbbi felében.

Sokat nem tudni az eseményről, mindössze egy rövid teaser előzetest osztottak meg a rendezvényről, bővebb tájékoztatást a következő hetekben kapunk majd.

Hamarosan… ingyen parkolás, kényelmes székek, személyre szabott ételek, nincs sorban állás, belépő minden eseményre, és első sorból nézhető a Comic-Con at Home.

A bejelentésből nem derült ki, hogy ingyenes rendezvényről van szó, vagy a rajongóknak fizetniük kell majd a rendezvényért, esetleg a megvásárolt jegyeket valamilyen formában majd felhasználhatják, még nem tudni, többek közt erről is hamarosan részletet osztanak meg.

San Diego-i Comic-Con
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események