Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A San Diego-i Comic-Con szervező bejelentették, hogy év végén online fesztivált tartanak

Bár elmarad a legendás San Diego-i Comic-Con nyáron, a szervezők igyekszenek pótolni az eseményt, s az év végén egy online showt tartanak.

Bár elmarad a legendás San Diego-i Comic-Con nyáron, a szervezők igyekszenek pótolni az eseményt, s az év végén egy online showt tartanak.

Az idei San Diego-i Comic-Con rendhagyó lesz, hiszen online fogják megtartani a képregénytalálkozót, de várhatóan az eseményt 2021. július 22-25. között a megszokott formában és helyszínen rendezik meg. Minden azon múlik, hogy minden visszakerül a normális kerékvágásba avagy sem, hiszen Kalifornia állam kormányzója csak abban az esetben engedélyezi a rendezvényt, ha elkészültek az oltóanyaggal.

Az idei esemény már elmarad, azonban a szervezők teljes egészében nem mondtak le az ideiről, mert a mai napon bejelentették, hogy Comic-Con at Home név alatt elhozzák otthonunkba a találkozót. Online, streaming formájában fogják megrendezni a találkozót valamikor az év későbbi felében.

Sokat nem tudni az eseményről, mindössze egy rövid teaser előzetest osztottak meg a rendezvényről, bővebb tájékoztatást a következő hetekben kapunk majd.

Hamarosan… ingyen parkolás, kényelmes székek, személyre szabott ételek, nincs sorban állás, belépő minden eseményre, és első sorból nézhető a Comic-Con at Home.

A bejelentésből nem derült ki, hogy ingyenes rendezvényről van szó, vagy a rajongóknak fizetniük kell majd a rendezvényért, esetleg a megvásárolt jegyeket valamilyen formában majd felhasználhatják, még nem tudni, többek közt erről is hamarosan részletet osztanak meg.

San Diego-i Comic-Con

Még több a témában...

Hivatalos, hogy elmarad az idei San Diego-i Comic-Con, 2021-ben visszatérnek, de még az sem biztos

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat