Star Trek: Prodigy

A Nickelodeon csatornára érkezik az új animációs Star Trek-sorozat

Újabb szériával bővül a népszerű franchise

Még múlt hónapban a Comic-Con@Home rendezvényén a CBS és a Nickelodeon közösen felfedte az új animációs Star Trek-sorozat címét és logóját, sőt, néhány részletet is elárultak a sorozattal kapcsolatban. A Prodigy néhány csapatba verődött, törvényen kívüli tinédzsert fog követni, akik rátalálnak egy űrhajóra, ezt követően pedig nagy kalandra indulnak, hogy értelmet találjanak életüknek. A sorozat mögött készítőként két rutinos, Emmy-díjas Kevin- és Dan Hageman áll. A Nickelodeon csatorna részéről pedig Ramsey Naito felügyelte a munkálatokat. Emellett azt is közölték, hogy a sorozatot 2021-ben fogja bemutatni a csatorna.

A Prodigy az egyre inkább bővülő Star Trek-univerzumba illeszkedhet bele, és egy teljesen új, eddig meg nem szólított, fiatal generációt csatolhat a rajongók népes táborához. Emellett is akad azért néznivaló az univerzum kedvelői számára, ha minden igaz, a Discovery még idén jelentkezik a harmadik évadával, a Patrick Stewart és Alison Pill nevével fémjelzett Picard-sorozat pedig idén januárban debütált nagy sikerrel, ebből a szériából pedig jövő év elején érkezhet a folytatás.

Ezen kívül két animált széria is megtalálható CBS All Access platformján, sőt, Michelle Yeoh vezetésével egy Section 31-sorozat is fejlesztés alatt áll ugyanennél a csatornánál. A filmekkel kapcsolatban sajnos továbbra is nagy a bizonytalanság, ott konkrétumokról nem tudunk beszámolni.

A Star Trek: Prodigy produkció valamikor 2021-ben debütál majd a képernyőn.

Total
1
Shares
Previous Article
Melissa Barrera

A Sikoly 5. legújabb sztárja Melissa Barrera a VIDA című sorozatból

Next Article

Multiplayer kiegészítés érkezik a Ghost of Tsushima-ba

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!