Steppenwolf

Zack Snyder megerősítette, hogy Steppenwolf eredeti tervei kapnak helyet a rendezői változatban

A főgonosz, Steppenwolf eredeti tervét használják.

A Warner Bros. még május közepén erősítette meg, s jelentette be a Zack Snyder rendezői változatát Az Igazság Ligájához, amit valamikor 2021 elején fognak bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón. Sok rajongó aggodalmát fejezte ki az elmúlt időben, hogy a stúdió esetleg nem ad szabad kezet a rendezőnek, megkötései lesznek, ám Snyder nyugalomra intett mindenkit, az irányítás teljes mértékben az ő kezében van.

Az Igazság Ligája bemutatott változatával több probléma is adódott, ám a rajongók szerint a legnagyobbat maga Steppenwolf jelentette. A DC szerelmesei kudarcként élték meg a főellenség bemutatását, ami meglepő volt, különösen azok után, hogy Joss Whedon milyen nagyszerű munkát végzett Lokival a Marvelnél. Mások szerint azzal vétett legnagyobbat, hogy kiírta Darkseid szerepét a filmből, akit Snyder eredetileg főellenségnek tett volna a DC Moziverzumban.

Szerencsére azonban a stúdió eleget tesz a rajongók legnagyobb vágyának, s jövőre bemutatják a filmet eredeti, rendezői változatban, ami természetesen azt is jelenti, hogy számos ponton eltér majd a mozis változattól. Snyder korábban úgy fogalmazott, jó ha egynegyedét láttuk a filmből. Nemcsak a narratíva, de a karakterek is változnak majd, köztük Steppenwolf, akit eredeti köntösben fognak bemutatni. Az egyik rajongó kérdezte meg a rendezőtől, aki megerősítette, hogy az eredeti terveket fogják használni.

Egy rövid kis bepillantást kaptunk Steppenwolf külsejére a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala Ultimate Edition kiadásában, szóval azokat a terveket fogják használni most is, ami nagyon jó hír. Bár a korábbi hírek szerint a filmen dolgozó VFX szakemberek többnyire befejezték az effekteket, a stúdió mégis több tízmillió dollárt fordít a számítógépes effektek modernizálására, szóval a látványra nem lesz panasz.

Steppenwolf
Total
130
Shares
Previous Article
A gyűrűk ura

Több fontos produkció forgatása is újraindulhat Új-Zélandon

Next Article
Az Igazság Ligája

Zack Snyder A zöld lámpások és Jonathan Kent vendégszerepére utalt Az Igazság Ligája rendezői változatában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!