Wide Screen
Image default
Filmek

Zack Snyder megerősítette, hogy Steppenwolf eredeti tervei kapnak helyet a rendezői változatban

A főgonosz, Steppenwolf eredeti tervét használják.

A Warner Bros. még május közepén erősítette meg, s jelentette be a Zack Snyder rendezői változatát Az Igazság Ligájához, amit valamikor 2021 elején fognak bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón. Sok rajongó aggodalmát fejezte ki az elmúlt időben, hogy a stúdió esetleg nem ad szabad kezet a rendezőnek, megkötései lesznek, ám Snyder nyugalomra intett mindenkit, az irányítás teljes mértékben az ő kezében van.

Az Igazság Ligája bemutatott változatával több probléma is adódott, ám a rajongók szerint a legnagyobbat maga Steppenwolf jelentette. A DC szerelmesei kudarcként élték meg a főellenség bemutatását, ami meglepő volt, különösen azok után, hogy Joss Whedon milyen nagyszerű munkát végzett Lokival a Marvelnél. Mások szerint azzal vétett legnagyobbat, hogy kiírta Darkseid szerepét a filmből, akit Snyder eredetileg főellenségnek tett volna a DC Moziverzumban.

Szerencsére azonban a stúdió eleget tesz a rajongók legnagyobb vágyának, s jövőre bemutatják a filmet eredeti, rendezői változatban, ami természetesen azt is jelenti, hogy számos ponton eltér majd a mozis változattól. Snyder korábban úgy fogalmazott, jó ha egynegyedét láttuk a filmből. Nemcsak a narratíva, de a karakterek is változnak majd, köztük Steppenwolf, akit eredeti köntösben fognak bemutatni. Az egyik rajongó kérdezte meg a rendezőtől, aki megerősítette, hogy az eredeti terveket fogják használni.

Egy rövid kis bepillantást kaptunk Steppenwolf külsejére a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala Ultimate Edition kiadásában, szóval azokat a terveket fogják használni most is, ami nagyon jó hír. Bár a korábbi hírek szerint a filmen dolgozó VFX szakemberek többnyire befejezték az effekteket, a stúdió mégis több tízmillió dollárt fordít a számítógépes effektek modernizálására, szóval a látványra nem lesz panasz.

Steppenwolf

Még több a témában...

Darkseid és Steppenwolf mellett egy másik antagonista is feltűnik Az Igazság Ligája rendezői változatában?

Kévés Bence Mihály

Steppenwolf brutális lesz Az Igazság Ligája rendezői változatában, és erről Zack Snyder is megosztott egy képet

Kévés Bence Mihály

A DC FanDome hihetetlen palettával készül, több mint 300 vendéget jelentettek be

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat