Wide Screen
Image default
Filmek

Zack Snyder inkább megsemmisíti Az Igazság Ligája rendezői változatát, ha fel kell használni Joss Whedon jeleneteit

Joss Whedon egyetlen jelenetét sem szeretné látni a filmben.

Zack Snyder távozása után újra Az Igazság Ligáján dolgozik, miután lánya tragikus halála után átadta a stafétabotot a Marveltől átigazolt Joss Whedon-nek. Snyder távozása után Whedon és a Warner Bros. mészárlásba kezdett, több tíz oldallal egészítették ki a forgatókönyvet, szereplőket vágtak ki a filmből, a főellenséget is leváltották és extra jelenetekkel egészítették ki a történetet az eredeti részek kárára. Az eredmény a mozikban bemutatott filmben is meglátszott, a kritikusok és a rajongók egyhangúan leszavazták Whedon munkáját, majd ezt követően éveken át könyörögtek a stúdiónak, adják ki Snyder rendezői változatát, amit előbb tagadott a Warner. Végül tavasszal megenyhült a szívük, s bejelentették az HBO Max streamingszolgáltatóra a Snyder Cutot.

A Comic-Con@Home mellett Snyder saját virtuális találkozót hirdetett meg Justice Con néven, amin tegnap éjjel tartottak. Az eseményen bemutattak egy rövid klipet is a filmből, amiben Superman fekete kosztümjét is megmutatta, de a teljes értékű előzetesre augusztus 28-áig várnunk kell, ugyanis akkor tartják majd a nagy DC találkozót, a DC FanDomot.

A rendező elmondta, hogy a következő hónapban lehull majd a lepel a hivatalos címről is – aligha Az igazság Ligája néven fogják bemutatni -, valamint erős szavakkal illette Whedon munkáját is. Snyder úgy fogalmazott, hogy inkább megsemmisíti a filmet, mintsem hogy Whedon egyik jelenetét is felhasználja. A két rendező között érezhetően forr a levegő a történetek után, Snyder korábban úgy fogalmazott, hogy csak utólag tudta meg, ki váltja őt, mert a stúdió nem vonta be a megbeszélésekbe.

A Földön nincs esély rá, hogy egy jelenetet is felhasználjak abból, amit ő készített miután távoztam a film rendezői székéből. Ha nem lett volna erre mód, akkor inkább megsemmisítettem volna a filmet, és tűzön elégettem volna, minthogy egy képkockát is felhasználjak, amit nem én fényképeztem. Ez a szörnyű igazság.

Mellesleg bármit amit látni fogtok ebben a filmben, ami egy másik mozis filmre emlékeztet majd, az azért lesz, mert ezt én csináltam, és ők csak kölcsönvették tőlem.Zack Snyder

Snyder ismét elmondta, hogy nem tért volna vissza a filmhez, ha a Snyder Cut bemutatása alatt a stúdió nem garantálja számára a teljes kreatív szabadságot. Tehát minden, amit látunk majd a filmben, az teljes egészében a rendező irányítása alatt történik, a stúdió ezúttal csak a pénzt adja. A film rendezői változatát valamikor 2021 elején fogják bemutatni, de várhatóan már jövő héten kiderül, hogy pontosan melyik hónapra tervezik.

Az Igazság Ligája

Még több a témában...

Állítólag Henry Cavill három Superman-filmre és egy sor vendégszerepre írt alá

Kévés Bence Mihály

Ray Fisher állítólag azért támadja a stúdiót, amiért a Warner Bros. egy vendégszerepet ígért neki a The Flash-filmben

Kévés Bence Mihály

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat